Op 3 & 4 september kunt u meer dan 100 werkende machines komen ontdekken op de Terril Saint-Antoine in Boussu.

DEMO DAYS is een professioneel evenement en focust op de gebruiker van de machines. De machinist is diegene die dagelijks de machine moet gebruiken. Het testen of zien van demonstraties van de verschillende merken zorgt voor de aankoop van het juiste merk met de juiste specificaties. DEMO DAYS is dus de place to be waar u machines live aan het werk kan zien of zelf achter het stuur kan kruipen van de verschillende merken.

Meer dan 100 werkende (graaf)machines, trucks, kippers, breek- en zeefinstallaties en ander materieel live aan het werk zien? Of ze zelf ook testen?

Surf naar www.demodays2022.be en registreer als bezoeker met de code BWM2408. Met deze code kunt u ook gezinsleden of collega’s registreren.

TERRIL SAINT-ANTOINE – SAMENWERKING MET LE DNF
De Terril van Saint-Antoine is een terril gelegen in de gemeentes Boussu en Dour in de provincie Henegouwen. Het is de ideale wandelplaats waar de natuur duidelijk haar plaats probeert terug te winnen. Dit gebied omvat grote kale gebieden, open graslanden, braakland, watermassa’s, rietlanden en diverse pionierbossen. Het gebied is in de eerste plaats van belang voor zijn fauna, met de aanwezigheid van verscheidene soorten amfibieën en een reeks ongewone insecten.

Naast het demonstreren en testen van de verschillende machines, zal de organisatie van DEMO DAYS ook bijdragen aan het herstel van het natuurgebied en dat in overleg met Le Département de la Nature et des Forêts. Zo zullen onze exposanten onder andere helpen bij het verwijderen van invasieve plantensoorten die een bedreiging vormen voor de biodiversiteit, de aanleg van nieuwe kleine watermassa’s, het terrein voorbereiden voor nieuwe fauna en flora.

Wanneer?
Zaterdag 3 september 2022: 9u – 17u
Zondag 4 september 2022: 9u – 17u

Waar?
Terril Saint-Antoine

GPS:
Rue de la Machine à Feu – 7370 Dour
Volg de signalisatie vanaf de afrit

Laarzen of veiligheidsschoenen worden sterk aanbevolen!
De Demo Zone is heel uitgestrekt en heeft geen vaste wandelpaden. Het bezoekersparcours is bijna 3 km lang en heeft hellingen op rotsachtige ondergrond tot 20%. Vermijd zeker open en onstevig schoeisel. Het terrein is niet toegankelijk voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Facebook: @DemodaysBE
Meer informatie: www.demodays2022.be