Powered by AE Solar

Nu veel wereldeconomieën klaar staan om te herstellen, kijken regeringen meer dan ooit naar hoe ze een dergelijk herstel zo groen mogelijk kunnen maken. Zonne-energie speelt een sleutelrol, met record-lage prijzen en tijdige innovaties die ervoor zorgen dat het vertrouwen van de achterban sterk toeneemt. De acceptatie van zonne-energie versnelt, terwijl de prijzen blijven dalen en de Duitse tier1-fabrikant AE Solar zit al op een golf van nieuwe zonne-innovaties.

Hier is de top 3:

1) De eerste keer in de zonne-industrie – AE Solar integreert NFC-chips in al haar panelen tegen piraterij!
De internationale markt zit vol met copycats die nep-PV-modules van lage kwaliteit met een korte levensduur en hoge degradatie ontwikkelen onder betrouwbare merknamen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, integreert AE Solar NFC-chips in elk zonnepaneel.

En dit zijn de voordelen:

  • De innovatieve technologie kan ervoor zorgen dat elke AE Solar-klant de originele productkwaliteit en garantie ontvangt. Iedereen die een smartphone bezit, kan zo de authenticiteit van de producten van AE Solar in seconden controleren en, zodra de feitelijke informatie over de oorsprong van het product beschikbaar is, een langdurige, 100% garantie van duurzaamheid ontvangen.
  • Gemak en efficiëntie voor de koper binnen het interactiesysteem van de app.
  • In 1 seconde kan de NFC-chip de koper voorzien van alle belangrijke informatie over een PV-module. De eindklant kan rechtstreeks communiceren met het AE Solar-team, zijn opmerkingen delen en feedback krijgen van de professionals. Dit is een geweldige manier om rechtstreeks met het merk te communiceren en zonnepanelen te volgen via een clouddatabase.

De AE Solar app is gratis te downloaden voor IOS en Android

2) 21,3% efficiëntie waar je op hebt gewacht – Thunder
Een winnende combinatie van het hoogste rendement en moderne esthetiek garandeert dat u maximaal profiteert van een investering in zonne-energie. Thunder – meer vermogen, Thunder – meer besparingen. Deze technologie is super populair in Europa omdat het de vraag naar meer vermogen met een beter ontwerp beantwoord.

3) Eclipse – ultrazwarte serie voor elegant wonen
De Eclipse-serie levert uitstekende prestaties, winstgevendheid en is esthetisch charmant en voortreffelijk. De panelen zijn glad zwart, wat een uitstekende dakkeuze is voor gezinnen die hun stijlvolle, elegante en verfijnde gevoel voor stijl in hun leefomgeving onderstrepen. Ongetwijfeld symboliseert de kleur – macht, rijkdom, gezondheid, welvaart en wijsheid. Door het op de Europese markt brengen van PV-panelen met een hoog vermogen en een zeer esthetisch aantrekkelijkheid, maximaliseren de modules van de Eclipse-serie van AE Solar het systeemvermogen en de prestaties.

Om die innovaties beter te leren kennen en niet alleen, zal AE Solar op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 september 2021 gepresenteerd worden op Solar Solutions International in de Expo Haarlemmermeer, vlakbij Schiphol Airport, Nederland – standnummer G10 . Met onze uitnodigingscode AESOLAR krijgt u gratis toegangskaarten (twv € 75,- excl. btw). Registreer je eenvoudig op https://en.solarsolutions.nl/for-visitors/tickets/register-now/.

AE Solar, De Duitse TIER 1-fabrikant heeft bewezen een dynamische en vooruitstrevende onderneming te zijn en positioneert zich sinds de oprichting in 2003 als een van de toonaangevende particuliere bedrijven. Als resultaat van het harde werk van het bedrijf is het gestaag gegroeid, het portfolio verbreed en is de aanwezigheid op internationale markten versterkt. AE Solar is actief in meer dan 95 landen met een jaarlijkse capaciteit van 2,5 GW. Het internationale team probeert tegelijkertijd innovatieve producten en oplossingen te bieden in de zonne-industrie.

Ga voor meer informatie naar www.ae-solar.com