Informatie over wapening toegankelijk voor iedereen. Die is nu online bij Betonstaal.nl. Op hun website was in de loop der tijd informatie verspreid op terecht gekomen. Maar nu hebben ze die handig op één plek gebundeld: het Kenniscentrum.

Er zijn al genoeg wielen
Het is natuurlijk zonde als ieder voor zich dingen uitzoekt die al bekend zijn of een wiel opnieuw gaat uitvinden. Betonstaal.nl is dagelijks bezig met wapening, spreekt mensen in de keten, is betrokken bij educatie en doet zijn best om informatie goed aan te leveren aan klanten en relaties. Er wordt bouwt dus continu kennis opgebouwd over wapening. En die kennis delen ze graag.

Bespaar jezelf tijd
Dus vraag je je iets af over wapening? Wees slim en kijk eerst eens even in het Kenniscentrum. Dat bespaart je tijd. En je mag natuurlijk ook gewoon zomaar even rondneuzen.

Wat staat er in het Kenniscentrum?
Je vindt het Kenniscentrum op de website van Betonstaal.nl in de bovenste navigatiebalk als eerste item aan de linkerkant. Een prominente plek dus. Ze hebben de volgende onderverdeling gemaakt:

  • RebarAssist: Dit is een 3D viewer met intuïtieve selectiefuncties. Er staan nu nieuwsartikelen hierover zodat je kunt lezen wat de RebarAssist is. Binnenkort vind je er ook instructievideo’s.
  • Montage: Handig als je zelf matten of korven wilt gaan monteren. Je vindt er bijvoorbeeld instructievideo’s en montagetekeningen.
  • Product informatie: Hier vind je achtergrond informatie over de producten.
  • Tabellen en tools: Handig om erbij te houden als je constructeur bent of tijdens het bestellen moet rekenen.
  • Laslengten, gewichten en Eurocode: De wapening die aangebracht wordt, moet voldoen aan allerlei veiligheidsregels en -normen. Hier vind je handige overzichten.
  • Materiaal eigenschappen: Dit gaat onder andere over de diameters, doorsnedes en coderingen.

Open voor aanvulling
Mis je iets? Stuur dan gerust een berichtje naar info@betonstaal.nl. Dan kijken zij of ze er een nieuw artikel of een handige video over kunnen maken.

Heb je wapeningsvragen? Neem contact op met Betonstaal.nl! 

info@betonstaal.nl | www.betonstaal.nl | 088 0287800