3M Webinar over valbeveiliging Veilig werken op hoogte

186
3M_Webinar_valbeveiliging_4

Veilig werken op hoogte vereist een zorgvuldige voorbereiding, want zelfs een kleine fout kan ernstige gevolgen hebben. Een valbeveiligingsplan helpt om dergelijke fouten te voorkomen. Tijdens het webinar laat de veiligheidsexpert van 3M zien, hoe zo’n valbeveiligingsplan kan worden opgesteld.

3M biedt uitgebreide valbeveiligingsoplossingen voor het werken op hoogte, waaronder persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en valbeveiligingssystemen. Zelfs de beste beschermende uitrusting heeft weinig nut zonder een zorgvuldige planning. Een valbeveiligingsplan helpt namelijk bij het werken op hoogte om fouten te voorkomen. Hierbij moet evenwel rekening worden gehouden met een groot aantal factoren die mogelijk tot een ongeval kunnen leiden. In ons webinar op: woensdag 23 juni 2021 van 14.00 – 15.00 uur laten we zien hoe zo’n valbeveiligingsplan wordt ontwikkeld. Onze 3M veiligheidsspecialist behandelt dan alle veiligheidsaspecten voor het werken op hoogte. Waarom heb ik een plan nodig, hoe kan ik mijn plan controleren en aanpassen en welke elementen moet mijn plan bevatten om goed beveiligd te kunnen werken? Op al deze vragen zal tijdens het webinar een antwoord worden gegeven.

Spreker op het webinar is Martin Verkamman
Martin Verkamman is onze salesspecialist voor werken op hoogte en in besloten ruimtes voor België, Nederland en Luxemburg. Hij vervult deze functie al sinds 2012 en heeft voordien veel ervaring opgedaan in de steigerbouwsector. In zijn huidige functie ondersteunt hij eindgebruikers en distribiteurs bij het gezamenlijk vinden van passende beveiligingsoplossingen. Naast zijn rol als salesspecialist bij 3M, ondersteunt Martin Verkamman in België en Nederland de verschillende normcommissies voor PBM’s en ankerpunten en is hij lid van de werkgroep “Veilig werken op hoogte” van de VVGW.

Deelname aan het webinar is gratis.

Meer informatie over het webinarprogramma

Trainingsprogramma valbeveiliging: http://beneluxtraining.3m.com/workingatheight

Meer informatie op www.3M.be/fallprotection (BE), www.3M.nl/fallprotection (NL)