Building the present, creating the future

Wil jij werken binnen een multidisciplinair projectteam? En ben je creatief, initiatiefrijk en ambitieus? Lees dan snel verder!

Jouw missie

Je komt te werken in een multidisciplinair team binnen de afdeling Projecten en Contractondersteuning van BAM FM. Deze afdeling realiseert projectmatig uitbreidingen, verbouwingen, de uitrol van nieuwe technologieën en vervangingswerkzaamheden. Dit werk wordt uitgevoerd bij onze klanten zoals TenneT TSO, BAM Concernhuisvesting, Rijkswaterstaat en Visio. Onze klanten hebben gebouwen en terreinen in heel Nederland.

Als Werkvoorbereider verzorg je, samen met jouw projectverantwoordelijke, alle te nemen stappen; van aanvraag tot en met de realisatie en de oplevering van elektrotechnisch werk.

Je takenpakket bestaat o.a. uit de onderstaande werkzaamheden:

  • Begeleiden van uitvoerende collega’s op technisch vlak;
  • Bestellen van materialen en het inkopen van onderaannemers;
  • Onderhouden van contacten met leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers;
  • Opvragen en aanleveren van informatie (materialen, prijzen en levertijden);
  • Realiseren van digitaal tekenwerk;
  • Voorbereiden, calculeren en uitwerken van offertes / ramingsverzoeken.
Wat breng je mee?

De ideale kandidaat heeft een opleiding op minimaal (installatietechnisch) mbo-niveau en een aantal jaren relevante werkervaring als werkvoorbereider in een hectische en servicegerichte omgeving. Je bent bekend met verschillende installaties en de eventuele eisen die aan hen gesteld worden.
Je denkt in oplossingen en gaat hierbij waar nodig over de grenzen van je eigen functie. Tenslotte ben je bereid tot (tijdelijke) flexibele inzetbaarheid op andere projecten als BAM FM daar om vraagt.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Je bent creatief, nieuwsgierig en initiatiefrijk;
  • Helder en duidelijk communiceren zit in jouw genen;

Je bent van nature flexibel en je houdt het hoofd koel op spannende momenten.

Wat kun je van ons verwachten?

BAM FM biedt een veelzijdige functie in een dynamische en steeds in ontwikkeling zijnde werkomgeving waar groei en verdere professionalisering voorop staan. Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden hiertoe goede mogelijkheden.

Uiteraard geldt voor deze functie een prima arbeidsvoorwaardenpakket en een markconform salaris dat afhankelijk is van kennis en kunde.

Wie zijn wij?

Al sinds 2007 speelt BAM FM een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies over ontwerp en bouw tot de volledige exploitatie en het onderhoud. Uiteindelijk gaat het erom dat panden en installaties goed functioneren zodat medewerkers optimaal presteren en gasten zich welkom voelen. Daarom telt voor ons maar één ding: gebruikers eerst. Binnen elke opdracht doen we er alles aan om die belofte waar te maken. Of we nu een klimaatsysteem onderhouden, de receptie bemensen of schoonmaken. Want alles wat we doen moet onze klanten verder helpen.
Kortom, service with a smile!

Wij nodigen jou uit om bij te dragen aan ons succes en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Kijk op www.bamfm.nl om meer over ons te weten te komen.