Beequip breidt dienstverlening uit: verzekering afsluiten voor materieel nu mogelijk

102

Dat zwaar materieel kostbaar is weet equipment lease specialist Beequip als geen ander. Daarom biedt zij nu naast leaseoplossingen, ook verzekeringen aan voor het materieel dat ondernemers via hen financieren. Na een succesvolle pilot met Schouten Zekerheid, makelaar in verzekeringen, slaan de twee financiële bedrijven nu de handen ineen. Joris Linders, mede-oprichter van Beequip: “Door de ontzorging op gebied van verzekeringen, kunnen we samen MKB Nederland nog beter helpen.”

Zowel net gestarte als doorgewinterde MKB-ondernemers krijgen bij het leasen van zwaar materieel voortaan de mogelijkheid om zich direct op de juiste manier te verzekeren van een goede dekking bij eventuele schade. Schouten Zekerheid ziet met de samenwerking extra mogelijkheden binnen een doelgroep die beide bedrijven bedienen. Wilco de Haan, directeur: “Door deze samenwerking kunnen we gebruik maken van elkaars sterktesSchouten Zekerheid helpt Beequip en haar klanten door passende verzekeringen aan te bieden voor het geleasede materieel en zorgt dat aan de verzekeringsverplichtingen wordt voldaanZo kunnen beide bedrijven optimaal ondernemers blijven helpen om hun bedrijven te laten groeien.”

Beequip is specialist in equipment lease van zwaar materieel (gebruikt en nieuw), voor vele branches zoals transport, bouw, agri, infra en meer. Joris Linders, co-founder en partner: “Bij Beequip is vaak meer mogelijk dan bij traditionele financiers, dankzij onze ‘equipment first’ werkwijze. Wij zetten het materieel centraal in de lease aanvraag en kijken verder dan bedrijfscijfers, kasstromen en contracten. Door de ontzorging van Schouten Zekerheid op het gebied van verzekeringen, is het materieel dat wij financieren goed verzekerd en worden onze klanten nog beter bediend.”

Over Beequip
Als grootste alternatieve financier in Nederland, biedt Beequip het MKB lease-oplossingen voor het aanschaffen van gebruikt en nieuw zwaar materieel of het herfinancieren van eigen materieel. Zo helpt zij ondernemers om te ondernemen, to BEE EQUIPPED. De experts kennen de waarde van equipment en zetten dit centraal in de lease-aanvraag, hierdoor is er meer mogelijk! Als fintech bedrijf maakt Beequip equipment lease simpel, flexibel en snel. Beequip begrijpt wat je beweegt.

Over Schouten Zekerheid
Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Het familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s en bemiddelen in verzekeringen van bedrijven, instellingen en brancheverenigingen. Dit doen ze voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben ze van oudsher een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Dat uit zich in de missie van het bedrijf; ze streven naar échte zekerheid, voor iedereen.