Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)

Vanochtend opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van de vakbeurs PREFAB. Die vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power.

Met alle ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, een inmiddels vrijwel uitverkochte beursvloer en een divers inhoudelijke programma wordt uitgekeken naar een mooie editie van de vakbeurs PREFAB binnen de overkoepelende Nationale Energie Week.

Nieuw in 2021 & highlights
– Een verdubbeling van het aantal prefab-aanbieders ten opzichte van de laatste editie
– Thema ‘bouwlogistiek’ prominent op de aanpalend Zero Emission | Ecomobiel
– Conceptenplein: innovatieve conceptuele aanbieders en een speciaal podium
– Ruim 50 experts in een uitgebreid kennisprogramma
– Pioneering paviljoen & plein: de 2de editie
– OFFSITE International: uniek high-end congres met inspirerende internationale sprekers
– Corporatiedag Energietransitie: kennisdelen en netwerken voor en door woningbouwcorporaties
– Uitreiking Innovative Energy Solutions Award (aanmelden)

Doorstroomlocatie
Beurzen zijn, net als bijvoorbeeld de Efteling, IKEA en musea, doorstroomlocaties. Met inachtneming van de overal in Nederland geldende basismaatregelen, is daardoor op dit moment slechts één aanvullende regel van kracht. Deze houdt in dat er op elk gegeven moment gemiddeld maximaal 1 bezoeker per 5 vierkante meter vloeroppervlakte aanwezig kan zijn.

30.000 vierkante meter
In de Brabanthallen – en aanpalende congrescentra – heeft 54events tijdens de Nationale Energie Week (en dus tijdens de vakbeurs PREFAB) de beschikking over ruim 30.000 m². Ruim voldoende dus, om haar regulier te verwachten bezoekersvolume veilig te kunnen ontvangen.

Gratis toegang
Toegang tot de vakbeurs PREFAB is gratis voor professionals mits zij zich voor 12 oktober registreren. En met een toegangskaart voor PREFAB bezoekt men gratis ook Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Een gratis toegangskaart t.w.v. € 25,- is te verkrijgen via https://www.databadge.net/nrgy2021/reg/prf.