De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van BIA Nederland is gestart

1851

De bouw van de nieuwe BIA-kantoren en -werkplaats in Nederland ging op woensdag 19 juni officieel van start. Het was Vincent Bia, CEO van de BIA Group, die, in aanwezigheid van alle werknemers van het bedrijf en vertegenwoordigers van Komatsu Europe, de symbolische eerste schop in de grond stak.

Het nieuwe hoofdkantoor, volledig ontworpen vanuit de cradle-to-cradle filosofie, wordt gevestigd in het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord. Het gaat om een investering van maar liefst 5 miljoen Euro in 900 m² kantoorruimte en een ruime ultramoderne werkplaats van 1400 m², Ontworpen voor optimale flexibiliteit, effectiviteit en ergonomie. Patrick Schothuis, Country Manager BIA bv: “Het wordt echt gewoon een heel mooi pand, als je passie hebt voor dit vak is dit de beste plek om te werken!”

De ligging langs de A50 nabij de kruising met de A1 is uitstekend bereikbaar voor klanten vanuit het hele land en vormt een goede centrale uitvalsbasis.

Vincent Bia herinnerde eraan dat BIA al sinds 2004 actief is in Nederland als exclusieve distributeur van Komatsu. Hij bevestigde dat deze nieuwe faciliteiten de service aan de klanten naar een hoger niveau zal tillen. Maar anderzijds benadrukte hij dat het belangrijkste element van klantentevredenheid nog steeds het professionalisme en de gedrevenheid van de werknemers is, die hij dan ook uitdrukkelijk bedankte.

Het nieuwe gebouw zal in juni 2020 in gebruik worden genomen.

 Over BIA Groep :

Sinds meer dan een eeuw is BIA bezig met de ontwikkeling van kennis en hartstocht in een beroep dat aan de behoeften van haar klanten voldoet en nieuwe markten verovert. BIA Groep is actief in de verkoop en dienstverlening van machines voor openbare werken, mijnen, steengroeven en transport. De verkoop, verhuur en dienst-na-verkoop behoren tot de activiteiten van de groep, maar BIA Groep is vooral beroemd voor zijn foutloze projectbegeleiding en gepersonaliseerde hulp aan zijn klanten en dit in elk stadium van hun project.

BIA Groep is aanwezig in Europa (België, Nederland en Luxemburg) en in meer dan 20 Afrikaanse landen. BIA heeft meer dan 1300 personen in dienst, waaronder meer dan 850 ingenieurs en technici.