Bouwlift huren voor elk type bouwproject

113
Voor elk bouwproject, groot of klein, zijn bouwliften een essentieel onderdeel van het logistieke proces. Of u nu op zoek bent naar een kleine bouwlift voor een klein project of een Common Tower voor een groot project, bij RECO kunt u de juiste bouwlift huren voor uw project. In onze vloot hebben wij een groot aantal goederenliften, personen-goederenliften, transportsteigers, hefsteigers en Common Towers beschikbaar voor de verhuur.

Vind de juiste bouwlift: een stappenplan

Als u een bouwlift wil huren voor uw project moet u met diverse onderwerpen rekening houden. De belangrijkste vraag is wat u wil vervoeren met de bouwlift, zijn dit personen of alleen goederen? Als u deze keuze heeft gemaakt, bereken dan het maximale gewicht dat de lift moet kunnen dragen. Het is belangrijk dat de lift een capaciteit heeft die ruim voldoende is voor dit gewicht. Bepaal vervolgens waar de lift moet komen te staan, controleer of de gewenste lift geschikt is voor de gekozen locatie. De volgende stap is het bepalen van de huurperiode en welke services u nodig heeft. En last but not least: safety first! Controleer of het bedrijf VCA-gecertificeerd is en aan de nodige veiligheidseisen voldoet.

Betrouwbare bouwliften huren bij uw verhuurpartner

Nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten of de industrie, een betrouwbare bouwlift is in elke sector en bij ieder project belangrijk. RECO levert materieel waar op u kunt bouwen, letterlijk en figuurlijk. We bieden een complete dienstverlening: van advies en transport tot montage, demontage en 24/7-storingsdienst van de bouwlift. Heeft u hulp nodig bij het huren van een bouwlift? Onze specialisten vinden snel de beste bouwlift voor u! Lees hier alles over RECO bouwliften-verhuur.