Bouwmaterieel leasen zonder jaarcijfers: bij Beequip geen probleem

76

Veel ondernemers hebben er behoefte aan: leasen zonder jaarcijfers. Want als je net gestart bent of je cijfers nog niet hebt laten opmaken, kun je vaak nergens terecht. Erg vervelend als je een vliegende start wil maken of snel moet handelen als ondernemer.

Equipment-first aanpak
Bij Beequip vinden ze dat een financiering bijna altijd mogelijk moet zijn. Ook als je een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Leasen zonder jaarcijfers is daarom in veel gevallen geen probleem. Dit is mogelijk door de unieke ‘equipment-first’ aanpak, waarbij het materieel centraal staat in de lease aanvraag.

Wil je bijvoorbeeld een hoogwerker leasen, dan is de hoogwerker het onderpand van de lease in plaats van de bedrijfscijfers van je onderneming. Zo is er meer mogelijk. En kan een lease simpel en snel geregeld worden.

Financial lease zonder cijfers
Het aanvragen van een financial lease zonder cijfers is mogelijk voor al het materieel onder de 400.000 euro,-.  Je kiest voor financial lease wanneer:

  • Je het bouwmaterieel op de balans van jouw onderneming wil hebben staan, zodat je er op kunt afschrijven;
  • Je direct economisch eigenaar van de bouwmachine wil zijn;
  • Je aan het eind van de leaseperiode het volledige eigendom over de machine wil.

Operational lease zonder jaarcijfers
Het is ook mogelijk om een operational lease zonder jaarcijfers aan te vragen voor materieel onder de 400.000 euro,-. Je kiest voor operational lease wanneer:

  • Je geen eigenaar van de bouwmachine wil zijn, maar deze wil huren van Beequip;
  • Je de bouwmachine niet op de balans van jouw onderneming wil hebben staan, zodat er een betere balansverhouding mogelijk is;
  • Je de keuze wil hebben om de lease uiteindelijk te verlengen, het materieel terug te geven of over te kopen.

Weet je nog niet zeker welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past? Lees hier meer over het verschil tussen financial lease en operational lease.

Interesse in het leasen van een bouwmachine?
Ben je benieuwd naar de maandprijs voor het materieel dat jij op het oog hebt? Bereken dan vrijblijvend je leaseprijs in onze leasecalculator of neem contact met ons op via 010 340 08 44 of sales@beequip.nl om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder.