gevel-gevelbekleding-hout-circulair-bouwen

Carpentier levert kwaliteitsvolle en ecologische houten gevelbekleding in eiken, thermisch en oud hout. Door onze nauwe samenwerking met productontwikkelaars kunnen we innovatieve en trendy profielen op de markt brengen die gebruiksvriendelijker en beter te verwerken zijn. Onze slogan is dan ook niet voor niets ‘Smart wood for nice places’.

In combinatie met ons thermisch hout (HOTwood) zorgt het onzichtbare Grad-bevestigingssyteem voor extra gebruiksgemak en een grote tijdwinst bij de plaatsing van uw houten gevelbekleding. De houten planken hoeven enkel vastgeklikt te worden op de aluminium onderconstructie, waarop de clips zijn voorgemonteerd. Onze QuickClip® profielen garanderen dus een eenvoudige montage en een onberispelijke afwerking, waarmee u als vakman kunt uitpakken. De producten van QuickClip® hebben daarnaast een onzichtbare bevestiging voor een naadloos resultaat dankzij de perfecte uitlijning van de houten planken.

Een doordacht gebruik van materialen is belangrijk om onze voetafdruk te verminderen. In een circulaire bouweconomie komt het erop aan producten en materialen zoveel mogelijk te recupereren en het restafval te minimaliseren. We moeten dus kiezen voor hoogwaardige materialen en de componenten zodanig ontwikkelen dat ze hergebruikt kunnen worden of zonder veel inspanning een andere toepassing kunnen krijgen.

De producten van QuickClip® lenen zich hier perfect voor!