Commercieel medewerker binnendienst

1106

BertensMedia
BertensMedia maakt het mogelijk om bedrijven, via diverse marketingcampagnes, sterker in de markt te zetten. Dit wordt onder andere gerealiseerd door een goede onlinestrategie gecombineerd met publicatie in de bijhorende bladen (BouwMagazine.nl en HorecaMagazine.nl) met in totaal ruim 40.000 geadresseerden.

BertensMedia maakt zich sterk door actuele thema’s aan te snijden, het creëren van eigen content en partnerships aan te gaan met betrokken branche- en beursorganisaties.

Functieomschrijving
Als Commercieel medewerker bij BertensMedia ben je werkzaam op onze locatie in Huissen, waar je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor alle commerciële en de daarbij horende administratieve werkzaamheden.

Het team bestaat uit 5 collega’s die samen werken aan klantbinding, klanttevredenheid en klantgerichte processen. Daarnaast brengen we de commercie weer terug op de werkvloer. Hou je ervan om een stapje extra te zetten en out-of-the-box te denken over hoe we de klantverwachting kunnen overtreffen? Dan verwelkomen wij jou graag als onze collega.

Taken
Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het plegen van acquisitie bij bestaande, nieuwe en niet actieve klanten. Het voorbereiden, uitvoeren en/of coördineren van alle klantgerichte activiteiten. Onderhouden van (telefonische) contacten met de klant en uitvoeren van alle voortvloeiende werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor verkoop gerelateerde vragen en advies over producten en diensten van BertensMedia.

Je bent vrij om zelfstandig te werken. Je bewaakt de gemaakte klantafspraken en draagt eraan bij dat afwijkingen worden uitgezocht en dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen.

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding (richting commercieel). Vanzelfsprekend heb je een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en kun je goed plannen en organiseren. We verwachten een nauwkeurige en proactieve werkhouding gecombineerd met een oplossingsgericht denkvermogen. Je bruist van enthousiasme en energie om onze mooie merken aan de klant te promoten. We werken in een B2B-omgeving binnen ons team.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega (teamplayer) die een nieuwe uitdaging zoekt en zin heeft om als salesprofessional aan de slag te gaan en onze prachtige producten te verkopen. Je hebt uitstekende contactuele eigenschappen en commerciële vaardigheden. Je hebt het vermogen om mee te denken met de klanten, bent een relatiebouwer en onderhoudt de relatie door goed accountmanagement toe te passen.

Solliciteren/vragen?
We staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact opnemen met Dirk Bertens, via telefoonnummer: +31(0)85 – 064 51 70.

Ben je enthousiast en past deze functie helemaal bij jou? Dan dagen we je uit om te solliciteren! Stuur je CV met motivatie naar info@bertensmedia.nl of naar onderstaand adres:

BertensMedia B.V.
t.a.v. Dirk Bertens
Primulalaan 2 a14
6851 TD Huissen