Bij BlueTerm B.V. kom je terecht in een zeer uitdagende werkomgeving. BlueTerm heeft zichzelf met Bouw een eigen Huis ten doel gesteld om in 2021 een volledig huis te bouwen en het complete proces hiervan in beeld te brengen. Door middel van o.a. een huis-aan-huis magazine, vlogs, video en diverse onlinecampagnes zal hier aandacht aan worden besteed.

Functieomschrijving
Als Commercieel medewerker bij BlueTerm ben je werkzaam op onze locatie in Huissen, waar je verantwoordelijk bent voor diverse commerciële en de daarbij horende administratieve werkzaamheden naast het bedenken en begeleiden van nieuwe werkprocessen.

Je komt te werken in een fijne werkomgeving waarin klanttevredenheid centraal staat. Hou je ervan om een stapje extra te zetten en out-of-the-box te denken over hoe we de klantverwachting kunnen overtreffen? Dan verwelkomen wij jou graag als onze collega.

Taken
Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het plegen van acquisitie bij bestaande, nieuwe en niet actieve klanten. Het voorbereiden, uitvoeren en/of coördineren van alle klantgerichte activiteiten. Onderhouden van (telefonische) contacten met de klant en uitvoeren van alle voortvloeiende werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor verkoop gerelateerde vragen en advies over producten en diensten van BertensMedia.

Je bent vrij om zelfstandig te werken. Je bewaakt de gemaakte klantafspraken en draagt eraan bij dat afwijkingen worden uitgezocht en dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen.

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding (richting commercieel). Vanzelfsprekend heb je een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en kun je goed plannen en organiseren. We verwachten een nauwkeurige en proactieve werkhouding gecombineerd met een oplossingsgericht denkvermogen. Je bruist van enthousiasme en energie om onze mooie merken aan de klant te promoten. Je werkt in een B2B-omgeving binnen het team.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die een nieuwe uitdaging zoekt en zin heeft om als salesprofessional aan de slag te gaan en mee te helpen aan dit fantastische initiatief. Je hebt uitstekende contactuele eigenschappen en commerciële vaardigheden. Je hebt het vermogen om mee te denken met de klanten, bent een relatiebouwer en onderhoudt de relatie door goed accountmanagement toe te passen.

Solliciteren/vragen?
We staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact opnemen met Jarko Barten, via telefoonnummer: +31(0)85 – 064 5 168.

Ben je enthousiast en past deze functie helemaal bij jou? Dan dagen we je uit om te solliciteren! Stuur je CV met motivatie naar info@bouweeneigenhuis.nl of naar onderstaand adres:

BlueTerm B.V.
t.a.v. Jarko Barten
Primulalaan 2 a14
6851 TD Huissen