BouwMagazine
BouwMagazine is een toonaangevend medium dat met onafhankelijk nieuws, analyses en vakinformatie de bouwsector vooruit en samenbrengt. Een begrip in de bouwwereld en onmisbaar voor bouwprofessionals die beslissingen nemen en willen bijblijven in hun vak en netwerk.

Commercieel redacteur
Ben jij de creatieveling die enthousiast wordt van het bedenken van informatieve, educatieve en zelfs amuserende content? En vind je het een uitdaging om vraag en aanbod bij elkaar te brengen? Dan is deze job dé uitdaging voor jou!

Als Commercieel Redacteur maak je deel uit van de afdeling BouwMagazine waarbij jij medeverantwoordelijk bent voor het realiseren van onze ambities op de adverteerdersmarkt. De multimediale salesactiviteiten bestaan uit print en online advertising en contentmarketing. Je werkt nauw samen met je collega’s om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij zoeken iemand die de komende jaren de advertentieomzet verder kan ontwikkelen en de business kan uitbouwen.

Jij blinkt uit doordat je naast de klant staat om hen te helpen het beste marketingstrategische plan te maken. Dit doe je door een sterk inhoudelijke gesprekspartner te zijn, waar je meedenkt met zijn of haar (lange termijn) marketing- en salesdoelstellingen en de koppeling weet te maken naar oplossingen in het brede productassortiment van BertensMedia. Je durft hierbij de klant te “challengen”. Vanuit een briefing vertaal jij de behoefte van een B2B-adverteerder in een duidelijk advies, een contentmarketing- en advertentieplan én voorstel.

BertensMedia
Bij BertensMedia is kennis de drijfveer van vooruitgang. We bereiken meer dan 250.000 professionals met maar liefst vier titels. Wij informeren en inspireren deze professionals via onze off- en online kanalen. Het leveren van diepgaande en onmisbare content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact in de Bouw- en Horecasector.

Als organisatie zitten we midden in een digitale transitie en blijven we groeien en innoveren. Binnen deze digitale transitie staan drie pijlers centraal: verandering in kanalen (van print naar digitale producten), -verdienmodel (van advertentie gedreven naar lezer gedreven) en -ritme (meer snelheid en tijdloosheid van bijv. artikelen). Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin we ondernemerschap en creativiteit verwachten van onze mensen!

Wat kan BertensMedia jou bieden?
We houden van hard werken, maar vooral met een lach!
Je collega’s zijn er om je te helpen en als team behalen we onze doelen.

  1. Een uitdagende en afwisselende baan
  2. Fulltime-functie met goed salaris én bonusregeling
  3. Een persoonlijk toekomstplan met doorgroeimogelijkheden.
  4. Aangename en moderne werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou? 

  1. MBO/HBO opleiding of werk/denkniveau
  2. Ervaring in een zelfstandige verkoop/redactie functie bij voorkeur op het gebied van (online) media.
  3. Je bent commercieel, resultaatgericht, ondernemend en ambitieus.
  4. Netwerken geeft jouw energie.
  5. Je kunt goed luisteren en overtuigen.
  6. Communicatief vaardig en in staat om in multidisciplinaire teams te werken.

Solliciteren/vragen?
We staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact opnemen met Jarko Barten, via telefoonnummer: +31(0)26 – 206 70 20.

Ben je enthousiast en past deze functie helemaal bij jou? Dan dagen we je uit om te solliciteren! Stuur je CV met motivatie naar info@bertensmedia of naar onderstaand adres:

BertensMedia B.V.
t.a.v. Jarko Barten
Primulalaan 2 a14
6851 TD Huissen