DAB e.sytwin drukverhogers: op alle fronten ‘easy to connect’

1112

Onder het motto “easy to connect” presenteert DAB Pumps in Hardenberg de serie e.syline drukverhogers. Easy to connect staat niet alleen voor de snelle en eenvoudige wijze van installeren, het staat bovendien voor het verbinden met het internet. Voor de bediening heeft DAB een gebruikersvriendelijke app ontwikkeld. Dankzij de verbinding met het web is bovendien afstandsbeheer mogelijk zonder gebouwbeheersysteem.

De meest compacte drukverhoger
Wat de afmetingen betreft zijn de e.sytwin drukverhogers de meest compacte pompunits in zijn soort. Gemiddeld zijn de units 30% kleiner en daardoor zeer geschikt voor kleine technische ruimten. De capaciteit per pomp is tot 180 l/min bij 20 m, de maximum opvoerhoogte is 60 m. U kunt de e.sytwin dus inzetten tot zelfs 9 verdiepingen bij bijvoorbeeld appartement complexen, grachtenpanden en kantoorgebouwen.

Alles in één voor snel installeren
Alle componenten, waaronder de frequentieregelaars, de regeltechniek, de terugslagkleppen en een expansievat zijn geïntegreerd. Met het handige installatieframe en de draadloze verbinding tussen de pompen is snel en easy een unit van 2- 4 pompen samen te bouwen. Dankzij de meerdere aansluitmogelijkheden sluit u de leidingen ook snel aan. Het in bedrijfstellen geschiedt eenvoudig m.b.v. het LCD display.

Druk constant, nauwelijks geluid
Uw opdrachtgever profiteert van een hoog comfort dankzij de constante waterdruk (setpoint instelbaar van 1 tot 5,5 bar). Naast het hoge comfort geniet men ook van het lage geluidsniveau dat slechts 45 dB(A) is. Tot slot belangrijk voor de portemonnee: de energiebesparing van een dikke 50% zorgt voor een terugverdientijd van gemiddeld 2 jaar.

Welkom op de Installatie vakbeurs Hardenberg: hal 2, stand 11.