Waar denkt u aan bij een goede vloer? De uitstraling, de krasbestendigheid of dat de vloer mooi en strak gelegd wordt? Dirc Olde, mede-eigenaar van PUUR! projectvloeren, vertelt dat dit de meest genoemde kenmerken van “een goede vloer” zijn als zij het hun klanten vragen. Dirc vervolgt : “De vloer dient natuurlijk een goede uitstraling te hebben, maar de vloer moet vooral qua eigenschappen goed passen bij het gebruik ervan. Expertise, een goed advies en vakmanschap zijn dan onmisbaar. Niet iedere vloer is geschikt voor de ruimte waar hij gerealiseerd moet worden. Veel klanten weten dit vaak niet.”

Dirc deelt graag zijn 4 gouden tips om de juiste vloer voor uw bedrijfsruimte te kiezen:

1. Bepaal wat het hoofddoel van de ruimte is en hoe deze gebruikt wordt
Wilt u de ruimte gaan gebruiken als showroom, dan wenst u een andere uitstraling dan wanneer u een autogarage runt. Ook het gebruik van zware materialen en/of chemische materialen bepaalt welk type vloer voor u de juiste vloer is.

2. Bepaal welke akoestiek en sfeer wenselijk zijn
Het type vloer dat u kiest, draagt ook bij aan de akoestiek en de sfeer van de ruimte. Dit is bijvoorbeeld van belang voor een vergaderruimte of wanneer u evenementen organiseert.

3. Ga na hoe vochtig de ruimte is
Vocht in de ruimte of de ondergrond heeft een enorme invloed op de wijze waarop een vloer gelegd moet worden en welk type vloer u kiest. Een wellnessruimte heeft andere mogelijkheden dan een kantoorruimte.

4. Schakel op tijd een expert in
Een interieurbouwer of -stylist adviseert u over welke vloer het beste aansluit bij de uitstraling die u zoekt. Een vloerenexpert zal u een eerlijk advies geven over de juiste vloer voor uw bedrijfsruimte waarin alles klopt: toepassing, uitstraling en levensduur.

Eerlijk advies, zonder gedoe
Met ruim 30 jaar ervaring weten de experts van PUUR! Projectvloeren welke vragen ze moeten stellen om u de juiste vloer te kunnen adviseren. Het is belangrijk dat de vloer aansluit bij het gebruik van de ruimte. Tapijttegels zijn eenvoudig te vervangen wanneer er koffie geknoeid wordt op kantoor, een ruimte met zware apparatuur krijgt een extra sterke vloer en vloeren in een vochtige ruimte worden naadloos gelegd zodat schimmels geen kans krijgen. Toepassingen en technieken die onze vakmensen beheersen. Zonder gedoe.

Altijd een maatwerk oplossing
Ieder project is uniek en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen. Het team van PUUR! projectvloeren bestaat uit ervaren professionals die u graag voorzien van een eerlijk advies en deskundige begeleiding gedurende het hele proces.
Van productselectie tot realisatie. 

Toe aan een goede vloer zonder gedoe? Neem eens contact op via project@puurvloeren.nl of www.puurprojectvloeren.nl wij ontvangen u graag in onze vernieuwde showroom.


Het type vloer dat u kiest, draagt ook bij aan de akoestiek en de sfeer van de ruimte.