Die jarenlange ervaring, daar profiteert u als klant van. In de eerste plaats is er een uitgebreid netwerk opgebouwd met een 25-tal AVANT-centers in Nederland, die gespecialiseerd zijn in de verkoop, verhuur en service van AVANT-knikladers en hun aanbouwwerktuigen bij u in de buurt. Via de webshop kan u, na het ontvangen van uw login-gegevens, alle wisselstukken of onderdelen bestellen. Dankzij het lokale onderdelenmagazijn kunnen wisselstukken, binnen de 24 uur, rechtstreeks in het AVANT-center of bij u afgeleverd worden.

Waarom AVANT?
Het Finse AVANT levert al 30 jaar knikladers van hoge kwaliteit voor heel wat verschillende sectoren.

Niet alleen voor de landbouw, paardensector, bouw- en afbraakwerk, tuinaannemers, boomverzorgers, maar ook voor steden, gemeentes en openbare groenvoorziening is een AVANT dé perfecte werkpartner. De compacte knikladers, standaard voorzien van een telescopische laadarm, zijn uiterst geschikt voor zwaar werk op kleine oppervlakten. Het speciale knikdesign en de compacte afmetingen maken dat een AVANT-kniklader zich op elk terrein thuis voelt en dat hij eenvoudig getransporteerd kan worden op een aanhangwagen. De belangrijkste troeven van een AVANT zijn zijn hefvermogen en de onevenaarbare stabiliteit. Die stabiliteit heeft de machine te danken aan een ingenieus, maar eenvoudig ontwerp. De AVANT-kniklader bestaat uit twee chassisdelen gekoppeld door middel van een star scharnierpunt. Hierdoor fungeert het gehele achterchassis als één groot tegengewicht. Het resultaat is een perfecte stabiliteit en een maximaal hefvermogen…ook geknikt!

Multifunctioneel het hele jaar door!
AVANT biedt u een efficiënte en multifunctionele manier van werken het hele jaar door. Elke AVANT is uitgerust met een krachtig hydraulisch systeem, wat het mogelijk maakt om te werken met een uiteenlopende selectie van meer dan 200 specifiek ontwikkelde aanbouwwerktuigen. In eerste instantie gaat het dan over een grondbak en palletvork, maar afhankelijk van het soort werk zijn er meer dan 200 specifieke werktuigen verkrijgbaar voor o.a. zoals de borstels, maaiers, hakselaars, maar ook grondfrezen, zeefbakken, breekhamers, grijpers en graafarmen, etc…Een investering op lange termijn! AVANT is klaar voor de toekomst. De dieselmotoren voldoen aan de strengste Europese milieunormen en met de AVANT e6 zit er ook een volledig elektrische kniklader in het gamma. Niet alleen de machines zijn van de hoogste kwaliteit. Ook de aanbouwwerktuigen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en zijn vlot en eenvoudig aan te koppelen, dankzij het unieke hydraulische snelwisselsysteem.

Ontdek het zelf op Matexpo Kortrijk –  stand A03

Tiensesteenweg 240
3800 Sint-Truiden
www.avantmachinery.be