transport-wasstraat-bouw

In de afgelopen jaren zijn er mooie en duurzame projecten gerealiseerd. Er word veel zorg besteed aan de oplevering van een gebouw. Uiteindelijk moet alles kwalitatief en verzorgd opgeleverd worden. Deze uitstraling is ook belangrijk voor de vele bedrijven die betrokken zijn bij het hele proces waaronder het transport. Wij willen samen met u zorg dragen voor een verzorgd wagenpark. 

Sinds 1993 monteert en onderhoud ACT wasinstallaties voor bedrijfsvoertuigen. Het Duitse merk Steinbrückner word door ons al 28 jaar geïmporteerd en verkocht. Inmiddels is de naam niet meer voor te stellen zonder de bedrijfskleur. In veel wasstraten zijn de roze zwarte borstels meteen een punt van herkenning geworden. Wij bieden u onderhoudsarme, gebruiksvriendelijke en kwalitatieve machines.

Een wasstraat kan op verschillende manieren ingericht worden. Wij installeren alle gewenste toebehoren en samen zoeken we naar de beste oplossingen voor uw bedrijf. In ons aanbod vind u onder andere drie borstel portaalwasinstallaties, mobiele was borstels en stationaire hogedrukinstallaties. Verschillende installaties om op een grondige manier uw vrachtwagens, bussen of andere voertuigen te reinigen.

Ieder project is anders. Veel klanten van ons hebben al een wasinstallatie en willen deze graag vernieuwen. Andere zijn bezig met een uitbreiding van de bestaande locatie en sommige zijn druk bezig met de plannen voor nieuwbouw. Wat het project ook is we staan klanten graag bij met advies. Zo kunnen we samenwerken aan een professionele wasstraat waarin efficiënt gewerkt kan worden.

Veel transportbedrijven die ook werkzaam zijn in de bouw weten ons te vinden. Iedereen die professioneel in het transport bezig is weet dat goede materialen zorgen voor een beter resultaat. Maar uiteindelijk ook voor een kostenbesparing.  Zoals wij zeggen kwaliteit kent kleur. Wij laten u graag zien dat onze installaties duurzaam zijn aan de hand van referenties uit uw eigen sector.

Heeft u een specifieke wens op het gebied van bedrijfsvoertuigreiniging? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.

Website:https://www.steinbrueckner.nl
Email: info@actbv.com
Telefoon: 077-4752326