De Wiha Basic Set L mechanic gereedschapskoffer is de ideale basisuitrusting

207
wiha-gereedschapskist

Vanaf februari 2021 biedt de fabrikant van handgereedschap Wiha de 40-delige Basic Set L mechanic gereedschapskoffer met basisuitrusting als speciale aanbieding aan. Het betreft een actiekoffer die vooralsnog tot 30 juni geleverd kan worden.

De compacte en robuuste polypropyleen koffer is ontworpen voor zowel startende monteurs als voor professionele vakmensen uit de meest uiteenlopende sectoren met een basisbehoefte aan professioneel gereedschap voor technische toepassingen. Te denken is hierbij aan montage-en onderhoudsbedrijven, installateurs van sanitair- en verwarming, klusbedrijven.

De uitrusting bestaat uit ergonomische SoftFinish schroevendraaiers, diverse tangen, ring/steeksleutels , een hamer, 9-delige inbusset en een impact-bitset. Deze leggen de basis voor gereedschappen die het dagelijkse werk voor professionals gemakkelijker maakt, de effici├źntie verhoogt en de veiligheid garandeert.

Binnenin de kofferconstructie is er extra opbergruimte voor verdere gereedschappen, kleine onderdelen en machines. Met een inhoud van 20 liter, een ergonomische tweecomponenten draaggreep, oogjes voor hangsloten ter bescherming tegen diefstal en andere voorzieningen voldoet de Basic Set L mechanic aan de meest uiteenlopende eisen voor het comfortabel meenemen van gereedschap tijdens mobiele werkzaamheden.

“Bij de ontwikkeling van de gereedschapskoffer zelf was het voor ons belangrijk om de hoge kwaliteitsstandaarden van functie, design en robuustheid op precies dezelfde manier te combineren en te implementeren als de grotere voorgangers van onze assortimentskoffers voor elektriciens. Het resultaat laat zien dat zelfs een compact kofferformaat kan voldoen aan de veeleisende professionele criteria en een blikvanger kan worden op de bouwplaats”, legt Mario Sommer, Marketing Manager bij Wiha, uit.

De 40-delige koffer kan op elk moment worden uitgebreid met het brede assortiment Wiha handgereedschappen.

meer informatie over de gereedschapskoffer.