Er staat iets groots te gebeuren in de bouw: de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB) komt eraan. En dit keer is het menens: 1 januari 2024 is het zo ver voor alle bouwwerken die in gevolgklasse 1 vallen. 

Maar laten we eerlijk zijn, de WKB roept nog behoorlijk wat vragen op. Terwijl de startdatum steeds dichterbij komt, is het voor veel bouwers nog niet helemaal duidelijk wat er precies van hen wordt verwacht. En wat is de rol van de kwaliteitborger precies? Hoe zit het met casco- en deelopleveringen? En hoe kun je software gebruiken om al die nieuwe bewijslast vast te leggen en snel rapportages te maken? 

Daarom slaan Pro4all en De Borgermeester de handen ineen: tijdens het evenement ‘De WKB: klaar voor de start’ gaan we dieper in op deze onderwerpen.

We zorgen dat je aan het eind van de middag naar huis gaat met alle kennis die je nodig hebt om klaar te zijn voor de invoering op 1 januari. Zo ben je niet alleen voorbereid op de uitdagingen die de WKB met zich meebrengt, maar kun je ook gaan focussen op de mogelijke kansen die het jouw bedrijf kan bieden. 

Informatie
Datum: woensdag 27 september
Locatie: Woerden
Tijd: 14.00 – 18.00 incl. borrel

Wil jij deelnemen aan dit gratis praktijkgerichte evenement? Meld je dan hier aan.
Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan.