Iedere professionele stukadoor of schilder heeft ervaring met het afplakken van verschillende ondergronden. Toch kan het werken met ruwe ondergronden problemen opleveren. Herkenbaar is de extra tijd die het kost doordat de tape inscheurt of nog erger, niet blijft hechten. Om onnodige irritaties te voorkomen is er een speciale tape ontwikkelt die te gebruiken is voor lastige materialen zoals beton, gips en steen.

Deltec betonband M32 is een soepele tape die zeer geschikt is voor toepassingen zoals maskeren van buitengevels en andere ruwere ondergronden, bevestigen van stuclopers en snelle reparaties. Zo kunnen buitenwerkzaamheden perfect worden uitgevoerd aangezien de Deltec Betonband M32 geschikt is voor binnen- en buitengebruik en is tot 3 weken zonder lijmresten te verwijderen! Dit is te danken aan de hoge kleefkracht en de onwijs sterke linnen verweving wat er ook voor zorgt dat het gemakkelijk met de hand te scheuren is.

Voordelen voor de schilder/stukadoor:

  • Universeel inzetbaar voor lastig hechtende ondergronden
  • Perfect maskeren op beton, gips, sierpleister en steen
  • Gemakkelijk te scheuren met de hand
  • Zowel binnen als buiten inzetbaar
  • Tot 3 weken UV-bestendig en zonder lijmresten te verwijderen
  • Bespaar tijd en onnodige irritaties

Gevaren ervaren!
Wilt u zelf ook de nieuwe Deltec betonband M32 gratis ervaren? Vraag dan een gratis sample aan via deltectape.nl/sampleof bel 088 – 46 46 300

Wees snel met het testen om in maart te profiteren van de hoge kortingen tijdens de Denderende Deltec Dagen!