dkv voor bouwbranche

Mobility service provider DKV, marktleider op het gebied van tankpassen, gaat zich specifiek richten op de bouwbranche. Het van oorsprong Duitse concern, met een vestiging in Noordwijkerhout voor de Benelux-markt, ziet dat er voor de bouwbranche grote besparingen mogelijk zijn. Nog te vaak wordt er duur getankt, gebruik gemaakt van standaard leasepassen of zelfs van bankpassen. Bovendien ziet de onderneming een stijgende vraag  naar e-mobility in de bouwsector, zeker bij bedrijven die regionaal actief zijn.

Of het nu gaat om grote, internationale wagenparken of ZZP’ers met één bestelauto: voor alle segmenten kan DKV een passende oplossing bieden. Arjan Kleuver, Accountmanager Fleet: “We bieden aantrekkelijke kortingen, factureren tankingen in Nederland exclusief btw, vragen geen brandstofvoorschot en voor grotere bedrijven is DKV e-reporting een zeer efficiënte tool om inzicht in het wagenpark te krijgen. Bovendien is het netwerk van stations dat bij DKV aangesloten is zo groot, dat omrijden niet nodig is. We kunnen de financiële afdeling ontlasten en de administratie vergemakkelijken.”

Meer dan tanken
DKV levert naast tankpassen ook voorzieningen om tol mee af te rekenen. Dat kan de Westerscheldetunnel zijn, maar bedrijven die internationaal actief zijn kunnen ook onder meer de Franse tol of de Oostenrijkse vignetten met DKV afrekenen. Voor bedrijven die geheel of gedeeltelijk overstappen naar e-mobility levert DKV zowel laadpalen voor op het werk, wallboxen voor thuis als passen voor het opladen onderweg. Met een netwerk van 35.000 laadpalen in Nederland is angst om niet tijdig een laadpaal te vinden verleden tijd. Bovendien is de speciale +Charge Card van DKV ook ideaal voor automobilisten met een hybride-auto. Met deze kaart kan je zowel laden als tanken.

Hoewel er al veel bouwbedrijven tot de klantenkring van DKV behoren, is de samenwerking met VLOK nieuw. VLOK is de brancheorganisatie voor zelfstandige vakmensen. VLOK-leden kunnen tegen zeer voordelige condities gebruik maken van DKV-services. Kleuver: “Wij zijn blij met deze samenwerking, en trots dat we de krachten kunnen bundelen en duizend zelfstandige VLOK-leden onderweg kunnen helpen.”

Mocht u volledig vrijblijvend willen laten inventariseren hoe er in uw organisatie bespaard kan worden op mobiliteit, neemt u dan contact op met Arjan Kleuver 06 23 833 431

www.dkv-euroservice.com/be-nl/

DKV_Logo-tankpassen-bouwwereld