Dolmans Calamiteiten Diensten neemt vakgenoot Guliker B.V. over

1590

IJSSELSTEINDolmans Calamiteiten Diensten heeft dienstverlener Guliker B.V. overgenomen. Guliker is een reconditioneringsbedrijf, met een sterke positie in de regio Eemland. Dit sluit naadloos aan op de activiteiten van de Dolmans Groep en haar dienstverlening.

Dolmans Calamiteiten Diensten is actief op het gebied van reiniging en reconditionering na brand-, rook-, roet- en waterschades in geheel Nederland. De medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week in de startblokken om gedupeerden te helpen bij grote en kleine calamiteiten. Dolmans Calamiteiten Diensten neemt alle zorgen uit handen en schept orde in de chaos.

Toekomst volgens Rob Meershoek:
Rob Meershoek, algemeen directeur Dolmans Calamiteiten Diensten: “Met deze overname verwelkomen wij de nieuwe collega’s en hun klanten. De reconditioneringsbranche is een gunningsmarkt waarbij opdrachtgevers en experts vooral zaken willen doen met organisaties die een persoonlijke insteek hebben. Dolmans en Guliker versterken elkaar waardoor wij onze opdrachtgevers nog beter kunnen ontzorgen, met nog meer specialisme in eigen huis.”

Over Guliker B.V.
Guliker is een allround en gespecialiseerd bedrijf in het beredderen, reinigen en herstellen van schade door brand, water en inbraak bij particulieren en bedrijven. De kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en snelle en flexibele werkwijze van Guliker staan volledig in dienst van de gedupeerden, zodat zij het dagelijkse leven snel weer op kunnen pakken.

Over Dolmans
Dolmans Groep is een groep van nauw samenwerkende specialistische bedrijven binnen calamiteiten, schadeherstel, renovatie en grootonderhoud, bouwkundig onderzoek, advisering en facilitaire dienstverlening. Deze bedrijven zijn complementair aan elkaar en bieden een uitgebreide dienstverlening ten behoeve van eigenaren, beheerders en gebruikers van vastgoed.

De Dolmans Groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management, Dolmans Milieu Techniek en Dolmans Preventie & Hygiëne Diensten. De Dolmans Groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition, Cauberg Huygen en QBuild.