Een bus van bestelbus.nl, daar kan je op bouwen

113

Een continue keuze uit een wisselende voorraad van meer dan 500 gebruikte bedrijfswagens. Wekelijks worden er 150 bedrijfswagens aan de voorraad toegevoegd en er komen dagelijks zo’n 30 jonge bestelbussen bij. Er is dan ook meer dan genoeg keuze in alle merken & prijsklassen en dat al meer dan 100 jaar. 

Ook voor starters en ZZP-ers
Bestelbus.nl, onderdeel van Kleyn Group, heeft de grootste voorraad bestelbussen in Nederland en is bovendien merkonafhankelijk. Bestelbus.nl werkt samen met leasemaatschappij DTC. Daardoor is het mogelijk dat je kan rijden voor een vast bedrag in de maand met investeringsaftrek en zonder investering vooraf. Ook voor starters en ZZP-ers. Wil je financieren of leasen? Het kan allebei.

One stop shopping
Bestelbus.nl neemt alles voor je uit handen.Als jij daarvoor kiest natuurlijk. Van onderhoud, APK, wassen, poetsen tot aan tenaamstelling van het voertuig. Ieder voertuig dat binnenkomt, krijgt onder toezicht van TÜV Nord een technische keuring. Ieder voertuig dat wordt afgeleverd, is dan ook TÜV gecertificeerd. En afleveren is met de thuisbezorgservice van bestelbus.nl mogelijk op iedere locatie in Nederland.

Wil je meer weten?
Kijk dan op www.bestelbus.nl.
Bellen of een appje sturen (bellen = 0183 668 444, whatsapp = +16467366481 ) kan natuurlijk ook.
Wij geven je graag advies.