Wordt u ook zo vrolijk van groen en natuur? Nou wij dus ook. Droomt u ook van meer groen in de stad? Kies dan voor een groendak. Buiten dat groen niet alleen goed is voor het milieu, is het ook goed voor mensen. Groen zorgt voor minder stress en bevordert de positieve gevoelens.

Wat is een groendak?
Een groendak is een duurzaam daksysteem, volgroeid met beplanting en andere natuurlijke elementen. Onder het groendak heb je natuurlijk een dakbedekking nodig die de waterdichtheid garandeert. Hiervoor is de Derbigum SP WW geschikt. Dit product is wortelwerend en voorkomt beschadigingen aan het dak.

Soorten groendak
Er zijn verschillende soorten groendaken. Je hebt de keuze uit een intensief of extensief groendak. Een extensief groendak wordt aangelegd met sedum planten. 

Een intensief groendak is een complete tuin op uw dak. Denk aan bomen, een gazon, een terras. U kunt het zo gek niet bedenken.

Groendaken hebben diverse voordelen, waaronder het verminderen van de CO2 uitstoot. Daarnaast heeft het een positieve invloed op onze gezondheid en zorgt het voor meer biodiversiteit. 

Sedum voor uw dak
Derbisedum Pack is de oplossing als u gaat voor een groendak, dit product is geschikt voor de kleinere daken. U heeft direct resultaat en de tegelsystemen zijn samengesteld uit een selectie sedum soorten die geschikt zijn voor het dak. 

U wilt natuurlijk dat u zoveel en zolang mogelijk plezier heeft van uw groendak. Door onder Derbisedum, Derbigum SP WW of Derbigum GC WW aan te brengen gaat u voor een perfecte en blijvende waterdichtheid.

Reguleer regenwater
Dankzij de honingraatbakken, die Derbisedum bevat, is het mogelijk om water op te vangen. Deze bakken fungeren als buffer, ze zorgen ervoor dat het water vertraagd afgevoerd wordt naar het riool. Het water kan natuurlijk ook hergebruikt worden, dit zorgt voor een extra duurzaam resultaat.

Nieuwsgierig geworden naar de groendaken van Derbigum? Meer informatie is te vinden op www.derbigum.nl of vraag informatie op via infonl@derbigum.com