Eerste Moerdijk veiling van 2019

1151

Nog even en het is weer zover. Honderden bouwmachines worden langs het veilingtheater gereden en in een vlot tempo aan de bieders verkocht. Dit alles onder het ‘gezang’ van de veilingmeesters van Ritchie Bros. Vijfmaal per jaar houdt het bedrijf een grootschalige veiling in Moerdijk (Noord-Brabant) waar het gehele aanbod gegarandeerd wordt verkocht. Op locatie en live via internet doen bieders uit de hele wereld mee, gemiddeld rond de 80 landen.


Voor de veiling van 28 februari & 1 maart staan momenteel al ruim duizend machines op het programma en het aanbod groeit dagelijks. Geïnteresseerden uit binnen- en buitenland houden de Ritchie Bros. website goed in de gaten voor nieuwe items en voegen items toe aan hun watchlists. Voor velen zijn de veilingdagen en de voorafgaande kijkdagen al afgeblokt in hun agenda – niemand wil goede deals missen. In het aanbod van de februari veiling is een opmerkelijk aanbod van vooral jonge bouwmachines opgenomen, zowel gebruikt als ongebruikt. O.a. Volvo EC480DL en EC380DL graafmachines, Caterpillar 349D2L graafmachines, Caterpillar 730C2 knikdumpers, Caterpillar 120M en 140M graders, Caterpillar 950H shovels, ongebruikte Manitou MRT2550 verreikers, Bomag BW216D-5 walsen en nog veel meer.

Bezoek voor het actuele aanbod en meer info www.rbauction.nl of bel 0168-392200. Ook machines, trucks en andere items toevoegen aan de veiling is mogelijk.