Papendrecht – Burgermeester Aart-Jan Moerkerke van Papendrecht heeft donderdag 19 juli de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Scheepswerf Slob in Papendrecht.

Tijdens deze feestelijke gebeurtenis zijn alle bedrijven, buren en omwonenden uit de omgeving uitgenodigd om hiermee aan te geven dat het bedrijf dit project graag op een goede manier ten uitvoer wil brengen, waarbij de goede samenwerking met een ieder nog eens onderstreept werd.

Dirk Jan Teeuw, directeur van Gebr. De Koning, Arjen Dekker, directeur van Scheepswerf Slob en burgemeester Moerkerke. Foto: Gebr. De Koning © Persgroep

Onder toeziend oog van Dirk Jan Teeuw, directeur van Gebr. de Koning en Arjan Dekker, directeur van Scheepswerf Slob, heeft de burgemeester de officiële eerste paal geslagen van de nieuwe bedrijfshal aan het Nanengat in Papendrecht.

De bedrijfshal wordt gerealiseerd in opdracht van B.V. v/h Fa. C. de Koning & Zonen en wordt vanaf voorjaar 2019 het nieuwe onderkomen voor het fabriceren van aluminium secties van Scheepswerf Slob.