metabo app

De nieuwe 1.700 Watt renovatieslijper ideaal voor het bewerken van beton, plavuizen en coatingen met diamantkomschijven. Dankzij de krachtige en robuuste Metabo Marathon-motor kan gegaranderd heel snel met de RSEV 17-125 worden gewerkt. Door het instelbare toerental kan voor iedere taak van de 1.700 Watt renovatieslijper de juiste snelheid worden gekozen.

RENOVATIESLIJPERS

Voor iedere toepassing het juiste zaagblad

Precies en nauwkeurig
Voor iedere toepassing het juiste zaagblad – het uitgebreide assortiment decoupeer- en reciprozaagbladen is aan de hand van een kleurensysteem duidelijk gestructureerd. De betreffende subcategorieën zorgen ervoor dat men het juiste zaagblad snel kan vinden.

Zoek zaagbladen

Snel en eenvoudig – de Metabo app
Met de Metabo app is de registratie en het zoeken naar producten en leveranciers eenvoudiger dan ooit. Bovendien heeft u alle informatie altijd bij de hand.

Download de app

gratis accu metabo

Gewoon slim combineren
Heeft u al een Metabo accu-machine van 18 Volt? Dan kunt u gebruik maken van het voordeel van ons Pick+Mix-systeem!

metabo – professional power tool solutions
Metabo biedt toekomstbestendige, innovatieve systeemoplossingen van gereedschappen en toebehoren tot aan de service, die gisteren, vandaag en ook morgen winst opleveren. Wij bieden professionals over de hele wereld een uitgebreid assortiment waarbij de competentiegebieden Metaal en Industrie alsmede Bouw en Renovatie centraal staan.