Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

3M gratis webinar valbeveiligingsplan

June 23 @ 14:00 - 15:00

3M webinar-valbeveiliging

Werken op hoogte is uiterst gevaarlijk en een kleine misstap kan catastrofale gevolgen hebben. Veilig werken begint met een zorgvuldige voorbereiding aan de hand van een valbeveiligingsplan waarin rekening wordt gehouden met vele factoren. Leer hoe u het veilig werken op hoogte organiseert en beheert, van voorbereiding tot uitvoering.

Dit webinar, gegeven door vooraanstaande experts van 3M, leidt u door het proces van het opstellen van een valbeveiligingsplan. Daarbij komen alle aspecten aan bod, van waarom een plan eigenlijk nodig is tot het beoordelen en herzien van het plan om ervoor te zorgen dat het alle elementen bevat die nodig zijn om veilig op hoogte te kunnen werken.

Ihr Trainer: Martin Verkamman
Martin is onze sales specialist werken op hoogte en besloten ruimte voor België, Nederland en Luxemburg. Hij is sinds 2012 werkzaam in deze rol en heeft zijn ervaring in de jaren ervoor opgedaan in de steigerbouw branch. In zijn huidige rol is het zijn taak om eindgebruikers en verkooppunten te ondersteunen in klant bezoeken om op deze wijze gezamenlijk naar een passende oplossing te komen.

Naast zijn taak als Sales Specialist ondersteunt Martin 3M in zowel Belgie als Nederland in de diverse normalisatie commissies voor PBM’s en Ankerpunten en is hij lid van de werkgroep veilig werken op hoogte van de VVGW.