Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

bis de bouwbeurs

5 October 2019 - 13 October 2019

Dé bouwbeurs bis is aan zijn 31ste editie toe van 5 – 13 oktober 2019 en verwacht ook dit jaar weer zo’n 80.000 bezoekers voor ruim 480 exposanten in de hallen van Flanders Expo in Gent.

Naast de vaste ingrediënten die van bis sinds jaar en dag dé belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen maken, vallen er weer verrassende nieuwigheden te ontdekken. Iedereen met plannen om te bouwen, renoveren of in te richten voorziet in zijn agenda dus best wat tijd om tussen 5 en 13 oktober bis te bezoeken.

Inrichten, renoveren, bouwen of kopen? Voor grote of kleine verbouwingswerken, of voor het (her)inrichten van je keuken, badkamer, zolder of tuin is er tussen 8 en 16 oktober één plaats waar je alles wat je nodig hebt samen kunt vinden: bis, dé bouwbeurs! Wil je een nieuwe tegel-, parket- of laminaatvloer? Andere deurkrukken of kranen laten plaatsen? De muren van de slaapkamers opfrissen? Nieuwe verlichting in de living? Eén adres: bis in Flanders Expo! Op bis vind je niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en –technieken, maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Bakstenen, hout, parket, trappen, badkamers, keukens, verwarming, elektrische installaties.

Uiteraard blijft bis ook dé belangrijkste afspraak voor wie een nieuwe woning wil bouwen of een bestaand vastgoed kopen. Op bis vind je 9 dagen lang in één hal (hal 5) alle belangrijke aannemers, woningbouwbedrijven, makelaars, bouwpromotoren, projectontwikkelaars én de grootste immobiliënwebsites.

Details

Start:
5 October 2019
End:
13 October 2019
Website:
https://www.bisbeurs.be/

Venue

Flanders Expo
Maaltekouter 1
Gent, 9051 Belgium
+ Google Map