Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Industrial Heat & Power

12 October 2021 - 14 October 2021

In 2050 moet de Nederlandse industrie volledig circulair zijn, zo dicteert het Klimaatakkoord. De sector mag dan vrijwel geen broeikasgassen meer uitstoten. In 2030, en dat is al over 10 jaar, moet de sector minimaal 49% minder CO2 uitstoten dan zij in 1990 deed.

Ongekende uitdaging

Bedrijven met een CO2-emissie groter dan 10 kiloton moeten van de overheid plannen maken om die uitstoot te reduceren. Bedrijven die minder uitstoten, moeten hun maatregelen melden. Voor investeringen met een korte terugverdientijd geldt verplichte implementatie.

Integrale aanpak

Een ongekende uitdaging dus, voor de Nederlandse industrie. Die in omvang niet onderdoet voor de opgaven in sectoren als de bouw, veeteelt en mobiliteit. Een complex vraagstuk is het, dat vraagt om een integrale benadering. En om koplopers die het voortouw nemen.

Koplopers nemen het voortouw

Van de bewezen oplossingen is een deel nog niet rendabel. Daarvoor zijn vaak subsidies beschikbaar. Hoe werkt zo’n subsidieaanvraag? En een deel van de oplossingen is al wél bedrijfseconomisch haalbaar. Hoe kunnen die worden geïntegreerd?

Antwoord op vele vragen

Welke verplichtingen gelden? Welke maatregelen kan men nemen? Hoe passen bepaalde de eerste stappen in een roadmap voor een proces, plant of site – op weg naar de doelstellingen van 2030 en 2050? Wat kan men leren van collega’s, leveranciers en adviseurs?

Kennis delen en zakendoen
Op Industrial Heat & Power delen de koplopers hun kennis en doen zij zaken. Voor professionals in proces- en energieoptimalisatie is zij dan ook 3 dagen de place to be. Inclusief, uiteraard, deelname aan het uitgebreide kennisprogramma. Met alle relevante thema’s uit de sector.

Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en PREFAB.

Details

Start:
12 October 2021
End:
14 October 2021
Website:
https://www.industrialheatandpower.nl/nl/

Organizer

54 events
Phone:
0294 - 74 50 70
Email:
beurs@54events.nl
Website:
www.54events.nl

Venue

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5222 AK Nederland
+ Google Map
Phone:
073 629 39 11
Website:
www.brabanthallen.nl