Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LED + ELEKTRO

13 November 2019 - 14 November 2019

LED + Elektro; groeimarkt met grote kansen
De energie- en kostenbesparingen van ledverlichting zijn enorm. Het slim ontwerpen van de elektrotechnische installatie en het toepassen van ledverlichting zijn daarom belangrijke middelen om de klimaatdoelstellingen te behalen. Specifiek ledverlichting biedt veel mogelijkheden. Leds krijgen sensoren en vormen draadloze mesh-netwerken die communiceren met het klimaat-, gezondheids-, veiligheids- en energiesysteem. Verlichting is overal, daarom is ledverlichting de ruggengraat van iedere elektrotechnische installatie.
Elektrotechniek en verlichting
Verlichting en schakelen zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. Komende editie breiden we het beursconcept uit met elektro. Producten omvatten onder andere: bedrade en draadloze lichtsturing, intelligente en smart-building oplossingen. We kiezen niet voor elektro-breed, LED + Elektro is een special interest ‘narrow casting’ event.
Waarom deelnemen
LED + Elektro is hét platform voor verlichting en schakelen in de Benelux. Daar ontmoet u klanten die er toe doen. Beslissers uit alle sectoren van de licht en elektrotechniek, van lichtarchitect tot installateur. LED + Elektro verbindt exposanten met kwalitatief uitstekende bezoekers. LED + Elektro is een specialisten vakbeurs, alleen toegankelijk voor zakelijke bezoekers.

Details

Start:
13 November 2019
End:
14 November 2019
Website:
http://www.led-elektro.nl