Loading Events

« All Events

MIX Noordoost, voor de maakindustrie in de regio

19 May 2021 - 20 May 2021

vakbeurs bouw -mix noordoost logo

De maakindustrie is sterk vertegenwoordigd in de regio en staat bekend om haar daadkracht, slagvaardigheid en kwaliteit. Van landbouwmachines tot waterflesjes, van hightech mechatronica tot fietsen. Enorm veel van de producten die wij dagelijks zien of gebruiken worden in de regio gemaakt.

Ook kent de maakindustrie in Noordoost Nederland grote uitdagingen: snelle levertijden worden geëist, personeel moet voor de regio behouden worden en enorme flexibiliteit wat betreft productiecapaciteit is nodig om de klant op maat te bedienen. Daarnaast moet kwaliteit gegarandeerd blijven worden. Dit vraagt om enorm veel expertise, nieuwe technologieën en de juiste partners om je heen.

MIX Noordoost biedt de maakindustrie een ontmoetingsplek waar kennis wordt vergaard en diensten en producten worden ingekocht op het gebied van kunststofbewerking, metaalbewerking, oppervlaktebehandeling en engineering & design.

Vanwege het regionale karakter speelt MIX Noordoost ook in op thema’s als samenwerken met Duitse grensgebieden en het verbinden van onderwijs, overheid en bedrijfsleven op het gebied van innovatie en personeel. Hiervoor werkt het samen met netwerk- en kennispartners uit de regio.

Als laatste zal er naast focus op ‘product’ ook aandacht gegeven worden aan één van de grootste ontwikkelingen op dit moment: robotisering en automatisering.

Details

Start:
19 May 2021
End:
20 May 2021
Website:
https://www.mixnoordoost.nl

Organizer

Easy Fairs Evenementen Hal
Phone:
+32 3 280 53 00
Email:
contactus@easyfairs.com
Website:
https://www.easyfairs.com/

Venue

​Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
Hardenberg, 7772 TV Netherlands
+ Google Map