Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019

8 October 2019 - 10 October 2019

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft de ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak blijft. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. Werknemers uit de branche zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Dat vraagt om een ontmoetingsplek!

S.G.A. Vakdagen biedt deze ontmoetingsplek in Evenementenhal Gorinchem voor bijna 7.500 bezoekers en meer dan 190 expoanten in de schilder-, glas- en afbouwbranche. Op 5, 6 en 7 november 2019 vindt de vakbeurs plaats. Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat de bezoeker zijn werk efficiënter uit kan voeren en laten exposanten hun nieuwste innovaties zien op het innovatieplein.

Bezoekers in de verschillende branches kiezen een route die speciaal voor hen is samengesteld waardoor u als exposant niet gemist wordt. Hierdoor worden alle kwalitatieve bezoekers die voor u interessant zijn langs uw stand geleid. Tijdens het bewandelen van de route kunt u ze informeren over de toepassingsmogelijkheden van uw producten op één van de demopleinen of op uw stand.

De full-service formule zorgt ervoor dat zowel u als uw klanten in de watten worden gelegd en volledig worden ontzorgd met een hapje en een drankje. Zo kunt u de focus leggen op het spreken van nieuwe en bestaande relaties en het binnenhalen van uw leads!

Details

Start:
8 October 2019
End:
10 October 2019
Website:
https://booking.evenementenhal.nl/nl/s-g-a-vakdagen-gorinchem-2019/gorinchem/exposant

Venue

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5222 AK Nederland
+ Google Map
Phone:
073 629 39 11
Website:
www.brabanthallen.nl