Loading Events

« All Events

schilder-glas en afbouw vakdagen

November 2 - November 4

sga vakdagen

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft het ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak is gebleven. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. De groei blijft aanhouden evenals de vraag naar noviteiten in de branche. Maar waar vindt u alle ontwikkelingen en bijbehorende bedrijven?

Ontdek het op S.G.A. Vakdagen! De vakbeurs vindt plaats op 3, 4 en 5 november 2020. Ontmoet 6.800 vakprofessionals en meer dan 200 exposanten!  (cijfers uit 2019 – combinatie vakbeurs Verticaaldagen Benelux)

Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat u uw werk efficiënter uit kunt voeren. Exposanten laten hun nieuwste innovaties zien op het Innovatieplein.

Door de full-service formule ontbreekt het u niet aan een lekker hapje en drankje. Zo wordt u volledig ontzorgd!

Netwerken
Dé ontmoetingsplek waar de schilder-, glas- en afbouwbranche samenkomt. Een compleet en volledig aanbod uit de branche wordt gepresenteerd. Uniek in Nederland!

Kennis en inspiratie
Onderhoud, duurzaamheid en efficiënt werken zijn thema’s die u dit jaar terug ziet op de beurs. Door samen te werken met exposanten en partners komen we tot de beste initiatieven! U kunt uw kennis bijspijkeren en inspiratie op doen.

Innovatie
Na een bezoek aan de vakbeurs bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en gaat u met nieuwe ideeën voor de toekomst naar huis.

Details

Start:
November 2
End:
November 4
Website:
https://www.sga-gorinchem.nl

Organizer

Easy Fairs Evenementen Hal
Phone:
+32 3 280 53 00
Email:
contactus@easyfairs.com
Website:
https://www.easyfairs.com/

Venue

Evenementenhal Gorinchem – SGA
Franklinweg 2
Gorinchem, zuid holland 4207HZ Netherlands
+ Google Map
Phone:
+31 (0) 183 680 680
Website:
https://www.sga-gorinchem.nl