Fillflex (onderdeel van Burgaflex) neemt 50% belang in Hebonilube Ltd.

97

Fillflex, onderdeel van de Burgaflex Group, heeft een belang van 50% in Hebonilube Ltd. in Singapore genomen. Als wereldwijd producent van automatische smeersystemen is Hebonilube het logische en voordeligste alternatief voor een aantal bekende spelers in de markt.

Door 50% van het bedrijf over te nemen, wil Fillflex het aantal dealers vergroten om Hebonilube globaal uit te breiden.

“Met zo’n aandeel in het bedrijf kunnen we Hebonilube wereldwijd naar een groter aantal gebruikers brengen.”

Walter Nolten, een van de aandeelhouders van Fillflex, is blij met deze belangrijke strategische stap. “Dit is een unieke kans om de mogelijkheden van Hebonilube uit te breiden”, aldus Nolten. “Met zo’n sterk belang in het bedrijf kunnen we Hebonilube wereldwijd naar een groter aantal gebruikers brengen.”

Het productaanbod van Hebonilube omvat verschillende maten automatische smeerpompen en een breed assortiment verdeelblokken voor diverse soorten voertuigen en machines. Alle onderdelen van Hebonilube zijn uitwisselbaar met andere merken smeersystemen. Fillflex vertegenwoordigt ook het merk AC Filter: een serie overdrukfiltersystemen die schone lucht verzorgt in cabines van vrachtwagens, graafmachines, landbouwmachines en wielladers. Burgaflex levert slangassemblages, slangen en aansluitingen voor thermal management, batterijkoeling en waterstoftechnologie.

www.hebonilube.com www.burgaflex.com