Het is de sensatie binnen de vloerenwereld; de verbluffende Walvisgraat PVC collectie van het merk Floer. Sinds de lancering van deze unieke XL visgraatpatroon vloeren in 2019, is de vraag naar deze bijzondere vloeren explosief gestegen. Tegenwoordig domineert het Walvisgraat PVC met een afmeting van 91.4 bij 15.2 cm de markt en is deze collectie zelfs nog populairder geworden dan visgraat PVC vloeren in een normale afmeting van 60 bij 12 cm.

Voordelen Walvisgraat PVC
Het is een gouden combinatie; de lengte van de plank en de lange lijst aan voordelen. Dat is wat deze XL visgraat PVC vloeren zo gewild maakt. Zo zijn de PVC vloeren voelbaar afgewerkt, waterbestendig, voorzien van een extreem realistisch eiken design en uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming en -verkoeling. Daarnaast draagt een Walvisgraat PVC vloer bij aan een ruimtelijk optisch effect in een woning. Door het extra grote visgraatpatroon zorgt een Walvisgraat PVC vloer bovendien voor een rustiger vloeroppervlak.

Eco-vriendelijk en veilig PVC
Dankzij nieuwe innovaties heeft Floer één van de populairste collecties van het bekende merk een flinke make-over gegeven. Niet alleen de kleuren van deze gewilde Walvisgraat PVC vloeren zijn daardoor aangepast, de vloeren zijn ook extreem eco-vriendelijk geproduceerd. Keurmerken als FloorScore, GreenGuard, Emissieklasse A+, Eurofins Gold, GreenGuard Gold en ISO14001 onderschrijven dit. Hierdoor draagt een Walvisgraat PVC vloer bij aan een gezond binnenmilieu en leefklimaat in huis. Maar daar houdt het nog niet op!

MEGAMAT© afgewerkt
Benieuwd naar wat deze extra grote visgraat vloeren écht bijzonder maakt? Dat is het keurmerk MEGAMAT©. Bij Floer zijn ze gek op innovaties, en daarom kondigen ze het nieuwe keurmerk MEGAMAT© op PVC aan. Deze overtreffende trap binnen de glanswaardes van vloeren maakt de PVC vloeren van Floer nóg matter dan voorheen, zodat het Walvisgraat PVC niet glanst maar schittert in huis! Hierdoor is het Floer Walvisgraat PVC het matste PVC van Nederland. Maak kennis met deze nieuwe generatie Walvisgraat PVC vloeren op floer.nl