Front end developer – medior

33

Bergschenhoek, ZH – 32   – 40  uur

Ben jij klaar voor meer vrijheid in je werk? Niet meer continu wisselen van project naar project? En wel heel veel invloed hebben op het eindproduct? Kom dan nu TrackJack Europe, marktleider in GPS oplossingen, versterken!

Ben jij de creatieve front end developer die met eigen ideeën komt en de online ervaring met meer dan 60.000 GPS trackers nóg beter maakt? Van ons webportaal, de mobiele apps, webshops tot andere integraties middels de API, jij gaat er direct mee aan de slag!

Wat ga je allemaal maken?
Binnen TrackJack werk je mee aan een compleet ecosysteem. Daarom is het handig dat je ervaring hebt met HTML, CSS, Javascript, API’s maar ook affiniteit hebt met apps. En ontbreekt er ergens nog wat kennis? Dan lossen we dat met elkaar op. Idealiter heb je 3 tot 4 jaar werkervaring, en kun je meteen aan de slag voor de meest gebruiksvriendelijke GPS oplossingen op de markt.

Naast de online omgeving waar alle coördinaten en ritten van voer- en vaartuigen samenkomen, draait er een gekoppelde website, webshop, Salesforce omgeving én app. En dat doen we ook nog voor andere merken in eigen beheer. Ook actiematige campagnes en uitingen horen erbij. Je krijgt dus direct veel verantwoordelijkheid voor veel verschillende onderdelen. Daar kun je je creativiteit dus lekker in kwijt!

Waarom TrackJack?
Doordat je altijd voor één opdrachtgever werkt, kun je lekker werken aan verdieping. Een product optimaliseren en specialiseren in je vak. Je werkt bij TrackJack binnen een development team van vier specialisten. In ons kantoor in Bergschenhoek werken nog 13 collega’s in sales, marketing en klantenservice en rijden er twee installateurs op de weg. Het is wenselijk dat je binnen 60 kilometer van ons kantoor in Bergschenhoek woont.

Jij komt bij ons voor:

  • Veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor je eigen ideeën;
  • Een klein en gezellig team, waar je lekker jezelf kunt zijn;
  • Een salaris tussen de €3.000 en €4.000 per maand;
  • Friet op vrijdag en een borrel op z’n tijd.

Meer weten of direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie via onderstaand formulier of mail het naar hr@trackjack.nl ter attentie van Annemarie Spilker. Liever even bellen? Bel voor een kennismaking naar 010 8200 190.

Solliciteer nu!