Gadgets die je kunt aanschaffen als je veel onderweg bent voor je werk

845

We horen het steeds vaker: mensen die veel onderweg zijn voor hun werk. De eerste afspraak van de dag bij die ene klant, dan een presentatie voor geïnteresseerde investeerders, lunchen met een een van je collega’s en in de middag buiten de deur werken voor dat project van volgende week.

Onderweg zijn voor je werk is steeds vaker een gewoonte. Toch is het niet altijd prettig om veel onderweg te zijn. Zo kunnen je collega’s je niet altijd bereiken en beschik je niet over de handige middelen waar je op kantoor wel gebruik van kunt maken. Er zijn veel gadgets die het je een stuk gemakkelijker maken als je veel onderweg bent.

Altijd en overal stroom met een powerbank
Als je veel onderweg bent, is het fijn om je telefoon goed op te kunnen laden. Het gebruiken van navigatie kan namelijk veel stroom kosten en je wilt natuurlijk niet zonder batterij komen te zitten. Een powerbank of usb autolader is daarom een must als je veel onderweg bent.

Geef overal presentaties met een portable beamer en projectiescherm
Ben jij vaak onderweg om presentaties te geven aan bijvoorbeeld potentiële klanten of geïnteresseerde investeerders, dan is het fijn om altijd je eigen beamer en projectiescherm bij je te hebben. Je kunt er niet van uitgaan dat deze altijd op locatie aanwezig zijn. Gelukkig zijn er steeds meer en betere mobiele beamers. Deze zijn compact, waardoor je ze heel makkelijk in een tas meeneemt.

Toch is een mobiele beamer vaak niet genoeg. Niet ieder bedrijf heeft een witte muur waar je de presentatie op kunt geven. Maar gelukkig zijn er veel presentatieschermen die je gemakkelijk opgebouwd, afbreekt en meeneemt. De mobiele projectieschermen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo kun je een projectiescherm van normale grote kiezen, maar ook gaan voor een klein tafelprojectiescherm.

Zorg dat je lekker zit
Als je veel in de auto zit voor je werk is de kans groot dat je vaak in de file staat. Daarom is het goed om ervoor te zorgen dat je lekker zit. Er zijn veel kussens die je over je stoel kunt schuiven, die ervoor zorgen dat je houding goed is. Door een goede houding aan te nemen, zal je minder snel last krijgen van je rug en minder snel indutten als je moe bent.

Houd je water lekker koud en koffie warm
Het is goed om voldoende te drinken. Maar als je veel onderweg bent, kan het zo zijn dat je water niet meer lekker koud blijft en je koffie snel afkoelt. Daarom is het een goed idee een fles aan te schaffen die je water koud houdt en je koffie lekker warm. De flessen van Chilly zijn hiervoor perfect.

Ben jij veel onderweg voor je werk? Dan maken deze gadgets je werk een stuk leuker en makkelijker!