HECO-Schrauben als derde geëindigd in de Duitse ranglijst van beste partners voor de vakhandel

42
HECO-schrauben-Logo

De Duitse gereedschapshandel heeft voor de 21e keer zijn beste leveranciers gekozen. HECO-Schrauben kwam opnieuw in de top van de lijst en behaalde de derde plaats in de categorie bevestigingstechniek. Bijzonder verheugend: de schroevenproducent werd door de vakhandelaren hoog beoordeeld voor zijn loyaliteit aan de vakhandel.

Bij de selectie van bedrijven voor de jaarlijkse ranglijst van beste partners voor de vakhandel, een initiatief van de Werkgroep Gereedschappen (AKW) van de Centrale Vereniging van Handel in Gereedschap (ZHH), heeft HECO wederom uitstekende resultaten behaald. De schroevenproducent behaalde de derde plaats in de categorie bevestigingstechniek. Het resultaat is gebaseerd op beoordelingen in verschillende categorieën. In de categorie loyaliteit aan de gespecialiseerde vakhandel had HECO een duidelijke voorsprong op de concurrent. Bovendien scoorde HECO ook beter dan gemiddeld in de categorieën: verkoopondersteuning, productinnovatie, datakwaliteit, digitalisering en klachtenafhandeling.

Andreas Hettich, manager Business Development bij HECO: ‘’We willen graag alle gespecialiseerde vakhandelaren bedanken die ons deze goede beoordeling gegeven hebben. We doen ons best om de samenwerking met onze gespecialiseerde dealers op alle fronten nog verder te verbeteren.’’

Service met kwaliteit en diepgang
Met het aanbod aan seminars in de HECO-Academy levert HECO een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van de vakhandel. Gespecialiseerde dealers kunnen deelnemen aan scholingen die aansluiten bij hun behoeften en zich door middel van een geavanceerd seminar laten opleiden tot HECO-specialist. Een belangrijke servicetool die timmerlieden gebruiken en die tevens aangeraden wordt door dealers, is de HCS-calculatiesoftware. Daarnaast staan HECO-adviseurs vakhandelaren en timmerlieden altijd persoonlijk te woord en zorgen ze ervoor dat aanvragen binnen 24 uur worden verwerkt.

De uitreiking van de awards voor beste partner van de vakhandel wordt jaarlijks georganiseerd door het AKW, onderdeel van de Centrale Vereniging voor Handel in Gereedschap (ZHH). Het vooronderzoek is uitgevoerd onder 1500 gereedschapshandelaren in heel Duitsland. De dealers beoordeelden producenten van handgereedschap, precisiegereedschap, bedrijfsinstallaties, bevestigingstechniek, arbeidsveiligheid, slijp-/scheidingsmiddelen, meetwerktuigen en chemische producten.