Inschrijving voor Betondag open

603

28 september 2018 – De online-inschrijving voor deelname aan de Betondag is geopend. Via de website www.betondag.nl kunnen bezoekers in spé zich aanmelden voor dit kennis- en netwerkevent voor de bouw en infra. Het evenement wordt op 15 november 2018 gehouden in De Doelen in Rotterdam. Dit jaar is het thema van de Betondag: Beton, duurzamer dan ooit! Daarmee speelt de organiserende Betonvereniging in op een thema dat in alle delen van de betonketen hoog op de agenda staat. Het op 10 juli ondertekende Betonakkoord voor duurzame groei speelt daarbij een belangrijke rol. Niet voor niets vormt het akkoord een belangrijk element van de dag.

Levend evenement
Als ‘levend evenement’ is de Betondag ook dit jaar weer op een aantal punten vernieuwd ten opzichte van voorgaande edities. Het inhoudelijke programma met kennissessies en lezingen is uiteraard gebleven, maar de hoeveelheid parallelle sessies is minder en de indeling van lezingen is per thema gegroepeerd en daarmee nog overzichtelijker voor de bezoeker. Het complete programma is te downloaden via de website www.betondag.nl.

Om nog beter invulling te geven aan het netwerkaspect van de Betondag is daarnaast van 12.30 tot 13.30 tijd ingeruimd voor een netwerklunch en eindigt het kennisprogramma dit jaar na 16.00 uur om dan plaats te maken voor een netwerkborrel op de beursvloer. Wat blijft is de vertrouwde beursvloer met stands waar partijen uit de betonketen hun ‘kennen en kunnen’ demonstreren en presenteren. Een vernieuwd standbouwconcept geeft de beursvloer daarbij een meer open en moderne uitstraling.

INSCHRIJVING VOOR BETONDAG OPEN

Specialistische pleinen
De betonbanenmarkt, het succesvolle initiatief tijdens de vorige Betondag, krijgt dit jaar een vervolg met een Banenplein. Dit Banenplein wordt aangevuld met een Innovatieplein en Studentenplein. Andere pleinen zijn het Opdrachtgeversplein met lezingen van grote opdrachtgevers, zoals ProRail, Bouwend Nederland en Rijkswaterstaat en het Betononderhoudsplein. Op dit plein organiseren verschillende brancheverenigingen en kenniscentra op het gebied van betonreparatie en –onderhoud, inhoudelijke lezingen over meerwaarde, duurzaamheid, kennis en kwaliteit. Nieuw is ook het Funderingsplein. Hier komen experts, netwerkers, leveranciers én gebruikers in de funderings- en betonbranche samen om de laatste ontwikkelingen te zien, te horen én te ervaren.

Deelname aan de Betondag kost 195 euro per persoon voor niet-leden. Voor leden, young professionals, gepensioneerde leden en studenten gelden (aanzienlijke) kortingen.

Meer informatie of inschrijven:
www.betondag.nl