Met BHVcertificaat.online kun je snel en makkelijk je BHV certificaat halen. BHV is een verplichting vanuit de ARBO wet en geldt voor alle ondernemingen, bedrijven en instellingen met personeel of bezoekers. Onze online BHV cursus voldoet aan de minimale eisen uit de ARBO wet.

BHV opleiding
Bent je nog geen BHV-er en wil je dit worden dan kun je online de BHV opleiding volgen. Met deze cursus leert je alle basis onderwerpen van de BHV. Je leert hoe je levensreddende en niet levensreddende eerst hulp verleent, hoe je een beginnende brand blust en hoe je een gebouw moet ontruimen. Met korte teksten, duidelijke filmpjes, per hoofdstuk vragen en antwoorden oefenen en aan het einde van elke les een toetst leert u snel en makkelijk hoe je als BHV-er moet handelen.

BHV herhaling
Heb je al eerder de BHV opleiding gevolgd dan kun je je kennis opfrissen met de BHV herhaling. Met onze online herhaling heb je snel het certificaat actueel en geldig verlengt. Jaarlijks behandelen we nieuwe onderwerpen. Het ene jaar kinderziektes, het volgende jaar brandwonden en het jaar daarop ziektebeelden. Onderwerpen zoals reanimatie en AED, branden blussen e.d. zijn jaarlijks terugkerende onderwerpen in de online BHV herhaling.

Certificaat
Bij beide online BHV cursussen ontvangt u een certificaat wat 1 jaar geldig is. Optioneel kun je er een pasje bij bestellen. Het certificaat kun je downloaden als minimaal 80% van de vragen juist is beantwoord. Je kunt het certificaat zelf uitprinten of bewaren op je computer.

Waarom online
Online heeft veel voordelen. Je hoeft niet te reizen naar een cursuslocatie, je hebt geen reiskosten, je hoeft geen dag uit te plannen voor je werkzaamheden en loopt dus geen inkomsten mis. Online kun je de BHV halen waar en wanneer je maar wilt. Alles wordt tussentijds opgeslagen. Je hoeft dus niet alles in één keer te maken. De online cursus is een half jaar beschikbaar om af te ronden.

Geen praktijk
In de ARBO wet staat niets over de inhoudt van de BHV cursus. Het enige wat in de wet staat is dat er voldoende BHV-ers aanwezig moeten zijn en dat ze goed opgeleid moeten zijn. Met onze BHV e-learning kunt u snel en makkelijk meerdere personen opleiden. Onze online BHV cursus voldoet aan alle theoretische richtlijnen en eisen aan BHV-ers die algemeen geaccepteerd en aangeleerd worden in Nederland.