Dakbedekking is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij uw gebouwrenovatie of nieuwbouw. Maar een goede dakbaan is natuurlijk ontzettend belangrijk voor uw gebouw, u wilt graag dat het lang mee gaat, milieuvriendelijk is, duurzaam en dat u het platte dak eventueel multifunctioneel kunt gebruiken.

Duurzaam en multifunctioneel
U bent op zoek naar een duurzame dakbedekking die eventueel multifunctioneel te gebruiken is? Dan heeft Derbigum diverse producten in haar assortiment die aan deze wensen voldoen. Pak bijvoorbeeld onze Derbigum NT, NT staat voor Nieuwe Technologieën en is een bitumineuze dakbaan die ideaal is voor het ontwerp van duurzame daken volgens het principe van de circulaire economie. Dit product kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de aanleg van uw dakterras, balkon of solardak. Derbicoat NT (onderlaag) en Derbigum NT (toplaag) bestaan uit Derbitumen, bitumen gewonnen uit gerecyclede dakbedekking. Derbitumen bestaat uit snijresten, productieresten en oude dakbanen, op deze manier dragen wij op een unieke manier bij aan een circulaire economie. Wist u trouwens dat Derbigum NT ook te vinden is in de Nationale Milieu Database?

Groendak
Het is bewezen dat de natuur een gezonde invloed heeft op onze gezondheid, meer groen zorgt ook voor een vermindering van de CO2. Kies daarom voor een groendak. Of u nu kiest voor een extensief groendak met sedum planten of een intensief groendak met bomen en planten, er is altijd iets wat bij u past. Voor een snel en onmiddellijk resultaat kiest u voor onze voorgekweekte sedum platen, Derbisedum Pack. Waar u ook voor kiest, een groendak moet natuurlijk perfect waterdicht zijn. Derbigum SP WW en Derbigum GC WW garanderen voor lange tijd een blijvende waterdichtheid. Ook deze producten zijn 100% recyclebaar en dragen daarom bij aan een beter milieu en aan een circulaire economie.

Circulaire toekomst
Derbigum heeft diverse systemen die u de perfecte oplossing bieden, onze systemen worden zo ontwikkeld dat ze een bijdrage leveren aan een circulaire economie. Of u nu kiest voor traditioneel plat dak, een multifunctioneel dak, een wit dak of groendak. Met Derbigum dakbanen kiest u altijd voor duurzaam, een lange levensduur en een circulaire toekomst.

Meer informatie over onze producten, Derbigum en circulaire economie of inspiratie opdoen? Bekijk onze vernieuwde website www.derbigum.nl.