haarspeldrek-betonstaal-bouwbedrijf

Sinds vorig jaar kun je op Betonstaal.nl wapeningskorven op maat bestellen met behulp van de wapeningskorven 3D configurator. Deze manier van bestellen bevalt goed. Daarom is het bestellen met 3D visualisatie uitgebreid. Je kunt nu ook stek- en haarspeldrekken op maat bestellen met een 3D viewer.

Minder kans op fouten in het bestel- en productieproces
Het grootste voordeel van het bestellen van producten op maat met de 3D configurator, is dat je goed ziet wat je samenstelt. Hierdoor is er minder kans op het maken van fouten tijdens het bestellen. De ingevulde gegevens in de 3D configurator gaan direct naar de productiemachines. Dus ook fouten in het overnemen van gegevens wordt voorkomen tijdens het productieproces.

Door minder fouten ook tijdbesparing
Sinds de mogelijkheid van bestellen van wapeningskorven met de 3D configurator, komt het minder vaak voor dat een klant iets invult wat niet kan. Dit betekende voorheen heen en weer gebel tussen de leverancier en de klant om met elkaar tot het goede product te komen. En dat leverde natuurlijk vertraging op in het bestel-, productie- en bouwproces. Bovendien kunnen maatproducten niet geruild of teruggestuurd worden. Zonde van ieders tijd, geld, moeite en het materiaal. Daarom wordt er ingezet op het voorkomen van fouten.

Voordelen bestellen met 3D configurator:
– je ziet direct of het product klopt

– de gegevens kunnen de productiemachine in zonder gegevens handmatig over te nemen

– minder heen en weer bellen


Je ziet direct de ingevulde specificaties van stek- of haarspeldrek
Als je een stek- of haarspeldrek op maat bestelt, zijn er heel wat specificaties om in te vullen. Behalve de lengte en beugelafstand, moet je de vorm kiezen en de maten ervan, de diameter van (hulp)staven bepalen en de lengte van de stekeinden aan beide zijden aangeven. In de bestelmodule met 3D viewer, zie je na invoeren van elke specificatie wat er verandert in het stek- of haarspeldrek. Je kunt dus direct zien en checken of het rek wordt zoals je het bedacht had.

haarspeldrek-betonstaal

Handige functies in het bestel overzicht
Als je een stek- of haarspeldrek hebt samengesteld en aan de winkelmand hebt toegevoegd, zijn er in het besteloverzicht handige functies.

betonstaal-bouw-bestellen

Kopieer het product
Je kunt het rek kopiëren, die komt dan direct ook in de bestellijst te staan. Als je vervolgens op “Wijzig specificaties” klikt, kun je het rek aanpassen. Handig als je hetzelfde haarspeldrek ook in een andere lengte nodig hebt. Zo hoef je maar één wijziging door te voeren en niet opnieuw een rek samen te stellen.

Bekijk een tekening van je rek
Door op “Bekijk specificaties” te klikken, krijg je een duidelijke tekening van het door jou samengestelde rek.

betonstaal-schematische weergave-bouwwebsite

Links in je order via de mail
Wanneer je bestelling voltooid is, kun je al deze handige functies nog steeds gebruiken. In de mail die je ontvangt, met alle door jou bestelde producten, zitten links naar de 3D viewer en tekeningen met specificaties van het bestelde op-maat-product.

betonstaal-wapening-website

Probeer het zelf uit
Ervaar hier zelf de voordelen van de nieuwe 3D configurator. Het bestelproces is zo eenvoudig en duidelijk mogelijk gemaakt. Kom je er toch niet uit of heb je advies nodig? Neem dan contact met Betonstaal.nl op. En tegelijkertijd wordt er gewerkt aan ontwikkelen van nog meer bestelgemak!