Het aanbod van GPS trackers op de markt is een wirwar aan aanbieders met allemaal verschillende kastjes en service. En de kwaliteit varieert daarmee ook aanzienlijk. De nieuwste uitbreiding, van Nederlandse GPS leverancier TrackJack, maakt het voor de eindgebruiker makkelijker dan ooit. Het is een plug & play track & trace systeem: de TrackJack GO! Klik het zelf in het voertuig en via de app volgt u iedere locatie en rit tot op detail.

Sluitende ritregistratie zoals de Belastingdienst wil zien
Voor veel ZZP’ers en ondernemers neemt het belang toe om up-to-date te zijn van waar een voertuig is, is geweest of naartoe gaat. Het kan gaan om het declareren van zakelijke kilometers, de planning inzicht te geven in het personeel tot zelfs het sluitend bijhouden van een ritregistratie voor de Belastingdienst.

Maar omdat veel systemen complexe inbouw vereisen, kan het een kostbaar worden om de hele vloot te voorzien van een GPS tracker. De TrackJack GO! brengt hier verandering in. De meest compacte tracker op de markt, 48 x  24 x 28 mm in omvang, wordt door de eigenaar zelf in de OBD2-poort van het voertuig geklikt. En dat duurt nooit langer dan enkele seconden.

Klein maar fijn
En ondanks het kleine formaat en bijpassende tarief, zit het systeem vol met handige snufjes. De rittenregistratie wordt volledig automatisch uit handen genomen, met mogelijkheid tot exporteren naar Excel en PDF, het biedt GPS tracking met locaties tot op de minuut en laat weten wanneer het wordt gesaboteerd. Ook behoren een veiligheidszone en snelheidsmelding tot de mogelijkheden.

De TrackJack GO! is nu beschikbaar via de bekende online kanalen en uw lokale elektronicaspecialist.