Korting op brandstof en tanken zonder btw

116
Korting op brandstof en tanken zonder btw

Korting op brandstof, btw-vrij tanken, minder administratie, een dichter netwerk van stations, eMobility-oplossingen en track & trace. Zeker nu voordelen voor ondernemers die gebruik maken van de mobiliteitsoplossingen van DKV Mobility. 

Veel zzp’ers en ondernemers met een klein aantal medewerkers zijn veel tijd kwijt met bijvoorbeeld het bewaren van tankbonnen. Arjan Kleuver, teammanager sales Nederland bij DKV Mobility: ‘De kosten voor de administratie zijn hierdoor fiks. Ze betalen ook nog eens hoge prijzen voor brandstof en het voorfinancieren van btw kan aardig in de papieren lopen.’ DKV Mobility Benelux maakt deel uit van de DKV Mobility groep met hoofdkantoor in Duitsland en kan de btw verleggen. ‘Onze klanten tanken btw-vrij, met korting en rekenen eenvoudig en veilig af met hun tankpas.’ Ook tol betalen is in binnen- en buitenland mogelijk met de DKV Card. ‘Ons doel is kostenoptimalisatie en effectief fleet management voor alle ondernemers in Europa.’  

De wasstraat in
Ook autowassen kan op steeds meer locaties. In 2021 verwelkomde DKV TRAVIS Road Services als partner. Arjan: ‘Sindsdien bieden we de mogelijkheid om online wasbeurten en parkeerplaatsen voor vrachtwagens te reserveren bij ruim 1100 stations in 12 landen.’ De truck services kunnen ook afgerekend worden met de DKV Card. 

HVO en eMobility
DKV Mobility biedt landelijke dekking in tankstations. Arjan: ‘We geven korting op de regionale brandstofprijzen bij verschillende stations van onder meer: Argos, Tinq, Tamoil, Supertank, Tango, Lukoil, Truckeasy en Gulf. Daarnaast kun je met onze DKV Card ook HVO tanken en elektriciteit laden. Ons netwerk laadpalen groeit sterk. ‘Vooral voor regionaal werkende bouwbedrijven zijn elektrische bouwbussen een mooie toevoeging vanwege de beperkte actieradius die zij nodig hebben. Overdag bijladen is dan niet nodig.’   

Over DKV Mobility
DKV Mobility is al meer dan ~90 jaar één van de toonaangevende service providers op het gebied van mobiliteit in logistiek en wegtransport. DKV Mobility biedt een uitgebreid scala aan diensten om het wagenpark in Europa te optimaliseren, van cashfree afrekenen bij ruim ~67.000 (2021) tankstations voor traditionele brandstoffen en ~20.000 (2021) tankstations voor alternatieve brandstoffen, tot meer dan ~310.000 (06/2022) openbaar toegankelijke laadpunten in Europa. 

DKV Mobility behoort tot de DKV MOBILITY SERVICES Group, die in 51 (2021) landen actief is. De vestiging voor de Benelux, VK en Ierland is gevestigd in Noordwijkerhout.  

Voor meer informatie neemt u contact op met Arjan Kleuver arjan.kleuver@dkv-mobility.com

Scan deze qr-code voor het artikel over onze Fleet Card