Kwalitatief hoogwaardige dragers nu nóg aantrekkelijker

1316

De H20 Eco N houten bekistingdragers van Doka zijn een kwalitatieve en betrouwbare oplossing voor een breed scala aan bouwprojecten. Zij zijn inzetbaar bij het gebruik van onder andere wandbekistingen, steigers of ondersteuningen. Door onze online promotie zijn de dragers voor u nu nóg aantrekkelijker.

Voordelen
De universele H20 Eco N-dragers onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en de veiligheid die daardoor gewaarborgd wordt. Het hout voor de dragers is volledig machinaal gesorteerd volgens sterkte. De kwaliteit van de dragerflenzen is bijzonder hoog. De flenzen zelf zijn afgeschuind waardoor er minder schade aan de drageruiteinden op kan treden. De oppervlakte van de balk is behandeld met een speciale coating die de drager beschermt tegen water en Uv-straling. Hierdoor heeft u langer profijt van uw investering!

Net als andere dragers van Doka zijn ook de H20 Eco N-dragers maatvast, sterk, betrouwbaar en veelzijdig toepasbaar. Zij kunnen gemakkelijk en veilig opgebouwd worden door de markeringen op de dragerflens. En niet onbelangrijk: het geringe gewicht van 5,0 kg/m1 zorgt ervoor dat u werknemers veilig en ergonomisch verantwoord werken.

Technische details
De dragers lenen zich voor maximale dwarskrachten van 11 kN en een toelaatbaar moment van 5 kNm; de stijfheid bedraagt 450 kNm2. De H Eco N dragers zijn leverbaar in een variatie van tien lengtematen, variërend van 1,80m tot 5,90m.

Doka levert maatwerk
Vanaf 2020 zijn de dragers bedrukt op de brede zijde en is het tevens ook mogelijk om onze dragers te personaliseren. Dit betekent dat u uw eigen bedrijfsnaam en logo op onze dragers kunt laten drukken.

Online shop
Wanneer u bestelt via shop.doka.com geniet u van extra voordeel. Zo betaalt u enkel €125,- per transport. Daarnaast kunt via de webshop altijd en overal uw gewenste producten bestellen.

Ook profiteren? Dat kan met onze speciale actie: 13 januari t/m 14 maart 2020 wordt de H20 Eco N drager geleverd voor € 5,80 m1. Deze actieprijs is gebaseerd op een minimale afname van 100 stuks bij lengtes tot 4,90m en een minimale afname van 50 stuks bij lengtes vanaf 5,90m.