Leaders in Wonen sprak met Onno Dwars, CEO van Ballast Nedam Development

155

Een inspirerend interview over zijn kijk op duurzaamheid, het hebben van een voorbeeldfunctie, vernieuwen en verwonderen. 

“Ik heb zelfs de droom, ik zou graag vanaf 2030 – 2050 naar positieve impact willen gaan, dus dat we dingen weer gaan herstellen, dat we niet gaan zorgen dat we minder CO2 uitstoten, maar dat we CO2 gaan vastleggen. Ik denk dat de bouwsector daar een hele mooie rol in kan spelen.” 

“Verandering en het creëren van nieuwe dingen vind ik heel erg leuk. Dus op het moment dat wij als team hele mooie gebouwen maken met gave architecten, maar ook dat we nieuwe innovaties toepassen, kan ik het niet laten om er bijvoorbeeld heel enthousiast op LinkedIn over te posten. Het is puur enthousiasme, trots op het team, maar ik vind het ook gaaf dat we altijd met nieuwe dingen bezig zijn. Het vernieuwen geeft mij echt energie.”

“Ik vind het heel erg leuk om te zien bij mijn kinderen dat ze een soort enthousiasme en nieuwsgierigheid hebben naar allerlei dingen in hun omgeving. Dat is wat je als vader het meest stimuleert en enthousiasmeert. Dat die oneindige nieuwsgierigheid van wat er in de wereld gebeurt, waarvan jij denkt dat het heel normaal is, wat zij dan met verwondering beschouwen, bediscussiëren en bevragen.”

Benieuwd naar wat Onno nog meer te delen heeft? Luister dan naar deze aflevering.

Kies je favoriete podcast kanaal via: https://lnkd.in/gMnTYEb.

www.leadersinwonen.nl