Aannemingsbedrijf Gebr. de Koning bv

  1086
  civiele betonwerken, bruggen, viaducten
  civiele betonwerken, bruggen, viaducten

  Postadres: Postbus 88
  Postcode: 3350 AB
  Plaats: Papendrecht

  Bezoekadres: Scheepvaartweg 1
  Postcode: 3356 LL
  Plaats: Papendrecht
  Provincie: Zuid-Holland

  Telefoon: 078 – 6442644
  Fax: 078 – 644 26 30
  E-mail: 
  info@gebrdekoning.nl
  Website:  www.gebrdekoning.nl

  OVER GEBR. DE KONING
  Gebr. de Koning is niet zomaar een aannemer, maar een aanpakker van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Op de werkterreinen van civiel en geotechnisch ontwerp, funderingswerken, civiele betonwerken, waterbouwkundige werken, grondkerende constructies, materieel, beheer en onderhoud hebben we een schat aan kennis en ervaring. Wij zijn met name goed in specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, waterbouwkundige constructies en bijzondere funderingsconstructies.

  CIVIELE BETONWERKEN / KUNSTWERKEN
  Gebr. de Koning heeft in de afgelopen jaren met succes een groot aantal civiele betonwerken uitgevoerd. Onder andere onderdoorgangen, tunnels, bruggen, viaducten en het betonwerk voor waterbouwkundige werken. Van relatief kleine en eenvoudige klussen tot grote complexe projecten. Elk opdracht, hoe eenvoudig of complex ook, zien wij als een uitdaging om innovatief en oplossingsgericht bezig te zijn.

  De overzichtelijkheid en korte communicatielijnen binnen ons bedrijf worden zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Door de gemotiveerde instelling van de medewerkers kan tevens snel, effectief en flexibel op onvoorziene situaties worden ingespeeld. Vakmanschap, jarenlange ervaring en grote betrokkenheid maken Gebr. de Koning tot een betrouwbare partner bij het realiseren van alle mogelijke constructies in beton.