ABAX Nederland

  58

  Postadres: Diemerhof 42
  Postcode: 1112 XN
  Plaats: Diemen

  Bezoekadres: Diemerhof 42
  Postcode: 1112 XN
  Plaats: Diemen
  Provincie: Noord-Holland

  Telefoon: 020 78 20 300
  E-mail: Sales-nl@abax.com
  Website: www.abax.com/nl

  ABAX is het op één na grootste telematicabedrijf van Europa met in eigen huis ontwikkelde innovatieve soft- en hardware. Met een optimaal online overzicht van uw wagenpark kunt u de inzet en kosten van bedrijfsmiddelen inzichtelijk maken om productiviteit en efficiëntie te optimaliseren.

  Met ABAX heeft u beschikking over functionaliteiten zoals;

  • Actuele locatie van assets op een kaart
  • Rittenregistratie (met keurmerk ritregistratie),
  • Fleet management functies
  • Geofence met alarmeringsfuncties
  • Rijgedrag/ eco driving
  • Driver ID/ persoonsregistratie
  • Slim onderhoud
  • API-integraties

  www.abax.com/nl/wagenparkbeheer

  Bij ABAX hebben we 350 medewerkers verdeeld over verkoop, klantenservice, marketing, administratie, kwaliteit en productontwikkeling. We hebben kantoren in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Nederland, België, Polen en het Verenigd Koninkrijk met ons hoofdkantoor in Larvik, Noorwegen. Dat maakt ons tot een professionele toonaangevende partner die bijdraagt aan uw business.

  Compleet systeem voor alle bedrijfsmiddelen
  Naast alle rapportage mogelijkheden over uw voertuigen gaan wij bij ABAX veel verder. Wij bieden een compleet ecosysteem voor al uw bedrijfsmiddelen dus ook gereedschap, machines en materieel. Het verbinden van voertuigen, materieel en gereedschappen biedt bedrijven de mogelijkheid de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen en tegelijkertijd het overzicht te behouden.

  https://www.abax.com/nl/materieelbeheer

  Duurzame partner
  Duurzaamheid zit in het behouden van een goede relatie waarbij u onze diensten optimaal kunt inzetten voor uw doelen. Maar duurzaamheid is ook verbonden aan kernwaarden en de zorg voor onze omgeving (maatschappelijk en milieu). Bij ABAX planten we voor ieder abonnement een boom en doen veel acties om ons milieu te verbeteren. Wij zijn CO2 neutraal en naast diverse acties houden we tweejaarlijks een clean-up day.

  https://www.abax.com/nl/duurzaamheid

  Wij maken graag kennis met u!